Zpráva: Roční Eliška zemřela v postýlce. Pár hodin předtím ji očkovali
Vložil(a): vendy.z,4. 11. 2016 8.34
Zaznamenali jste tuto zprávu v médiích a soc. sítí? "Podivným úmrtím dítěte z Vacenovic na Hodonínsku se zabývá policie. Šestnáctiměsíční holčička zemřela náhle v postýlce. Její matka to dává do souvislosti s očkováním, které holčička několik hodin předtím podstoupila. Přímá souvislost mezi úmrtím dítěte a vakcínou není nijak prokázaná." Celý článek: http://tn.nova.cz/clanek/holcicka-1-zemrela-v-postylce-par-hodin-predtim-ji-ockovali.html
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 26. 4. 2017, 11.48
viděla jsem a ty informace, co potom vyplavaly na povrch jsou hrozné, vážně nepochopím ten zkrat v matčině hlavě
Fuga, 23. 1. 2017, 21.20
je to hrozné, ale zatím to vypadá, že jí to udělala její vlastní maminka, to je nepředstavitelné.
k.o.r.i.n.e.k, 7. 11. 2016, 17.38
To snad není možné že tohle někdo udělá
rodinka, 4. 11. 2016, 22.22
Ano cetla jsem na fb,je to strasne
Jana82, 4. 11. 2016, 19.07
Četla jsem to na fcb, paní to psala hned druhý den, co ji dcera zemřela. Je to hrozný, chudák holčička. Z očkování to prý není.
Petra Schoberová, 4. 11. 2016, 15.51
Tomu že to je z očkování bych nevěřila... Prý je v tom cizí zavinění a ma to kriminalka.. Kdo ví.. Ale at je to jak chce je to zle, takové umírat nemají..
A jlavne matka je uplne hloupa..napsat verejne ze usla nosankem v duchne..uf.co ceka za reakce..at uz je to shoda nahod.ci ockovani....proste se nema co vyjadrovat na fb.komunikovat atd...jako sorry.ale umrit me decko..urcite nesednu na fb co nedavam rozhovory....takzeeeee.....kdovi co je to zac a jak to cely bylo..
patricia077, 4. 11. 2016, 14.27
ano četla jsem na fb