Cizinec přítel/manžel

zobrazeno 2148×

Vložil(a): Robinka, 31. 7. 2018 12.33

Měli jste někdy problémy s okolím, rodinou či na úřadě?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Romanka40, 18. 11. 2019, 14.12

Znam takto hodne paru a nestezuji si

WeruskaSK

WeruskaSK, 22. 8. 2018, 22.35

kamoska zije v UK a najprv dleh roky chodila s anglicanom, teraz ma rumuna, neviem, pri anglicanovi islo o dost kulturne rozdiely aspon co viem z rozhovorov s nou, ina mentalita, rumun je uz nieco blizsie nasej slovenskej dusi, tak uz snad to bude fajn chcem tym povedat ze ked je partner cudzinec tak iste obavy su namieste, samozrejme je to silne individualne

Ketris

Ketris, 8. 8. 2018, 10.58

V dnesnj dobe se to snad uz tak neresi..

Furciferka

Furciferka, 8. 8. 2018, 23.57

Záleží, kde člověk žije. Ve velkých městech je to dnes už pohoda, lidé jsou většinou tolerantní (a nebo je jim to jedno, život ve velkých městech je přece jenom celkem anonymní). Ale věřím, že kdyby si holka někde na vesnici přivedla cizence (jiné barvy pleti k tomu), tak by se to asi řešilo. Bohužel.

Ketris

Ketris, 9. 8. 2018, 10.26

No, to mas zrejme pravdu.. Ale to by resili spise ti starsi, nemyslim si, ze nase generace by z toho byla tak odvazana ale pak tem pomluvam atd sd clovek nevyhne i tak..

jancaan, 5. 8. 2018, 18.36

V minulosti jsem chodila s cizincem, ale je to hodně dávno, do rodiny jsem ho nepřivedla. Taky musím přiznat, že se mi líbí typově Španělé, ale nešla bych do toho vzít si ho a třeba se i odstěhovat do ciziny.. Stačí mi ty problémy s bio. otcem syna a to je Čech..

Mygara

Mygara, 5. 8. 2018, 7.08

neměla, protože manžel byl Čech, ale zvědavé pohledy to zkrátka přitahuje, tomu se neubráníš

Žofinka

Žofinka, 2. 8. 2018, 13.21

Popravdě mě by to také vadilo, kdyby si dcera našla opravdu exotického přítele, už jen sobecky proto, že by se mohla odstěhovat daleko

Fuga

Fuga, 2. 8. 2018, 6.21

nemám zkušenost, nemám za manžela cizince a ani tak nevypadá

Lenourecek, 1. 8. 2018, 21.43

Nemám a nikdy jsem neměla přítele cizince

Aliisha

Aliisha, 1. 8. 2018, 6.57

Zkušenost nemám. Ani ve svém okolí.

LucieS

LucieS, 31. 7. 2018, 21.53

Jeden čas jsem chodila s izraelským arabem, rodina to těžce nesla a furt mi to vymlouvala. Cizinců jsem měla víc, jsem na ně zatížená, prostě se mi líbí. No a když to tak v podstatě vezmu, tak přítel je vizáží jižanský typ, takže jsem nějak zůstala při starém

Robinka, 31. 7. 2018, 23.10

Mám manžela z Mexika .

LucieS

LucieS, 1. 8. 2018, 20.22

Kde jste se seznámili?

Cherrynka, 1. 8. 2018, 12.12

Já jsem taky na takové tipy, ale mám z toho strach, kvůli synovi, takže jsme od toho odstoupila Mám na chlapech ráda tmavé vlasy a husté obočí, olivová pleť, ale zrovna v mém okolí takový čech není Muslima bych ale nechtěla, každý má svůj názor, ale jak mám syna, tak raději myslím na něj

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů