Homosexuální sňatky
Vložil(a):Janako,15. 6. 2018 21.22
V poslední době je to dost diskutované téma. Co si o tom myslíte? Souhlasíte s tím nebo podle vás stačí registrované partnerství? A co adopce dětí?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ketris, 8. 8. 2018, 12.59
Ja s tim souhlasim. Navic mam kamarady gaye a jsou to uzasni lide!
Mygara, 18. 6. 2018, 10.14
já přikládám manželství i registrovanému partnerství stejnou váhu
Janako, 10. 7. 2018, 16.05
Ale zákon ne.
NiFee, 18. 6. 2018, 9.51
Podla mna by to malo byt ludom umožnene.
Nesouhlasím ani s jedním. Nic proti nim nemám, ať si spolu žijí, ale ať s tím neobtěžují okolí a ať zůstanou někde zalezlí. Adopce rozhodně ne. Dítě potřebuje jak mužský, tak ženský vzor. Ještě nedávno si pamatuju, že jsem byla pro obojí, psala jsem na to i tenkrát seminárku, ale dnes jsem jednoznačně přesvědčená, že ne. Homosexuální páry chtějí pořád něco a pořád víc... Nejdřív reg. partnerství - to jim už nestačí, chtějí být manželé, pak adopce dětí, co bude pak?? Je to prostě nepřirozené.
NiFee, 18. 6. 2018, 9.52
Chcu len to čo my , ked nemožu mať spolu deti prečo by si ich nemohli adoptovať? a ked chcu byt manželia ako ostatný prečo nie? Človek nemože za to aku ma orientaciu.
BonnieParker, 17. 6. 2018, 14.49
Já jsem pro všema deseti. Mám vice homosexuálních přátel a přijde mi smutné, že když spolu vychovávají děti, tak ten právní vztah k němu může mít jen jeden z rodičů. Navíc u nás je pořád hodně dětí, které žijí v ústavech nebo dětských domovech, ale to je spíše otázka pěstounské péče než adopcí. Snad i v tomhle se naše země někam pohne.
LucieS, 18. 6. 2018, 19.23
A když se rodiče rozvedou, otec nemá o dítě zájem, tak je také jen máma... Přijde mi pořád lepší mít dva milující rodiče než žádného a vyrůstat v děcáku.
petralak, 19. 6. 2018, 1.19
A dětský domov je snad něco přijatelného? ...
BonnieParker, 21. 6. 2018, 12.29
A co situace, kdy dítě vychovává jen jeden rodič? To je dnes běžné. Proti tomu nic nemáte? Navíc homosexuální páry už děti spolu dávno vychovávají. Nějde tedy o novou situaci, ale spíš jak vyřešit tu stávající. Protože právní vztah k dítěti má jen jeden z rodičů. Když se zrovna jemu něco stane, poputuje dítě k jiným pribuznym, do pěstounské péče nebo dětského domova. Takže místo toho, aby přišel o jednoho rodiče, vinou špatně nastavených zákonů přijde o oba.
Fuga, 17. 6. 2018, 9.20
nejsem proti ani jednomu, dnes např. spousta žen dítě vychovává sama a to dítě také nemá vzor druhého pohlaví