Mamanek
Vložil(a): katuš, 2. 3. 2017 14.00
Kdyz jsme se seznamily tak jak uz to byva ruzove bryle a motylci.planovali jsme kde co,rodinu,bydleni budoucnost.pak prisla rakovina varlete a proste jsme si rekli zkusime to a bud to vyjde nebo ne.a pred chemo vyslo a male uz dvouletacka.I tak jsme planivali bydleni a tak.Nakonec jsme skoncili bydlet u jeho rodicu s tin ze bud si koupime nebo pronajmeme byt.Jednou tenhle barak zdedi ale zatim je pulka rodicu a pulka prarodicu se kterymi bydlime na jednom dvore.vztahy mezi sebou maji napjate a nemuzete se tu s prominutim ani uprdnou aby to vsichni nevedeli.a do toho se jeste pristehoval jeho stryc po rozvodu a je to jeste horsi.pritel se zacal vymlouvat ze na bydleni nemame,neumim setrit,proc by se stehoval kdyz to jednou bude jeho,v panelaku by umrel a na dum se zadluzovat nebude.jsem tu nestastna,zadne soukromi,porad nekdo za zady a jemu je to fuk.jeste ted v jeho 26 letech mu maminka dela svaciny,chysta obleceni do prace.ja to nedelam pac to je jeho jedina povinnost doma kterou by si mel delat sam.Nechci se stehovat nekam uplne pryc z mestisu.ale uz je to tu pro me neunosny.chci mit svoji rodinu,nase pravidla,nas domov
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 19. 11. 2017, 6.03
tak to se nedivím, že z toho kvetete
louskacek2, 7. 3. 2017, 13.02
Tak tohle presne bych nedala....nedala bych splecne bydleni. Zkusili jsme si ho s rodici kdyz jsem jeste studovala a uz nikdy vice:-). Nedala bych kdyby se muj muz choval jak me dite ( to s tim pripravovanim pradla kazdy den....)....nenechte se udusit bud konecne dospeje a nebo Vas ztrati. Kdyz ne ted tak casem....
Tak jako dneska se ho rodice ptali jestli si se mnou promluvil.tak jsem se zeptala jako o cem a prej o bydleni.ze uz by chteli vedet jestli si udelame podkrovi nebo ze ze svoji loznice udelaji malymu pokoj a z pokoje jeho bratra si udelaji loznici a ze mu reknou ze se jeho pokoj rusi!!!!!! Holky ja se rozklepala zlosti jako ratlik.rekla jsem mu ze jsem sklamana ze to resi jeho rodice a ne on se mnou.jako oni mi budou rikat kde bude mit malej pokoj a jako pokoj v prizemi a ja loznici nahore!!!! Cekame me vecer pohovor a ja mu dam co proto!!!!!
k.o.r.i.n.e.k, 4. 3. 2017, 22.31
Já bych odešla už jen kvůli tomu, aby mu to třeba docvaklo ... i když u chlapů člověk neví
Fuga, 3. 3. 2017, 12.01
žít s rodinou, zvláště takto rozvětvenou je o nervy, pokud chcete zachovat váš vztah, tak rychle pryč
pouzarovaj, 3. 3. 2017, 7.14
Radila bych jít z toho domu pryč - moji rodiče takto žili v polovině domu s naší babičkou s tím, že to jednou bude táty (dopadlo to tak). Ale vztahy stály za nic celou dobu a ještě jsem s nima bydlela (cca do 24 let) a pořád si to vyčítali, že ne neodstěhovali... Teď už jsou v domě sami a dělají si to po svém, tak už stěžování neslyším, ale kdysi nad tím uvažovali a fakt je hodně mrzelo, že to nikdy neudělali. Váš partner si možná uvědomuje, že zde má své pohodlí a spousta věcí se udělá bez jeho přičinění a dochází mu, že v samostatném bydlení to tak nebude..Vybírá si "pro něj snadnější cestu".
To se opravdu nedivím, každá ženská chce mít své. Moji rodiče to měli podobně když jsem byla malá, bydleli také s rodiči i prarodiči v jednom domě a začas to mamce začalo hodně vadit a taťkovi pohrozila ať si vybere jestli maminka a nebo ona se mnou, a za chvíli se stěhovali do levného podnájmu a pak si asi o 50km dál postavili vlastní dům a jsou šťastný a spokojený. Žije už jen babička a barák patří taťkovi tak tam jezdí pravidelně a dělají co je na baráku potřeba apod. a taťka říkal, že až jednou babička nebude tak buď tam bude bydlet můj brácha a nebo ho bude pronajímat. Potřebujete jako mladá rodina určitě své soukromí a svá pravidla a ne hlídání starších za zády, to bych taky nedala. A jak píšete o svačinách, manželova mamka mu je také dělala ještě v 28letech,pak jsme se odstěhovali a musí si je dělat sám, má také ručičky a dokonce i někdy uvaří a pravidelně vysává to jeho činnost, já vysavač ještě neměla v ruce co tu bydlíme (4roky)