Nevěra "milujícího manžela"
Vložil(a): Baruška07, 13. 12. 2017 15.15
Odpustily byste manželovi/příteli nevěru? Jak byste se cítila?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Ketris, 12. 11. 2018, 21.56
Neodpustila, ani nahodou.. kdyz nejsi stastny, tak proste odejdi.. Citila bych se znemoznena..
Cítila bych se hrozně. S manželem jsme cca 12 let a nedokážu si představit, že bych se měla dozvědět, že je mi nevěrný. Doufám, že není. Hodně by to nabouralo moji důvěru a vůbec nevím, jak bychom pak mohli fungovat, asi bych mu to pořád předhazovala. Ale jelikož ho opravdu miluji a vnímám ho jako životního partnera a máme spolu mimčo, tak bych se hodně snažila s tím vyrovnat, ale musel by se samozřejmě snažit i on, aby mi dokázal, že o mě opravdu stojí.
LucieS, 15. 12. 2017, 15.55
S bývalým jsem byla přes tři roky. Pak jsem zjistila, že si paralelně udržuje další vztah skoro 3/4 roku. Hajzl jeden.
Blankasiro, 15. 12. 2017, 11.58
Záleží na okolnostech. Všechno se dá odpustit, záleží na vaší vnitřní síle a hlavně společné lásce
Mygara, 15. 12. 2017, 9.18
Já si to popravdě ani nedokážu představit
První manžel mě podváděl a odpustila jsem mu. V sedmém měsíci jsem zjistila, že toho nenechal, byla jsem už vážně rozhodnutá odejít, sliboval hory doly, tak jsem s ním zůstala kvůli dceři. Dnes bych toto už neodpustila. Je nevěra a nevěra. Pokud je to úlet, dá se odpustit, sama jsem nevěrná jednou byla, ale vím, že bych to už nikdy neudělala. Pokud je to opakovaná nevěra, neodpustila bych.