Partner nemá chuť na sex
Vložil(a): pokabv,20. 2. 2024 22.49
Je to pro mě hrozně blbé se tu na vás obracet, ale tenhle problém řeším už nějakou dobu a opakované rozhovory nepomohly. Neporadí někdo?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Určitě, tady je mají https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/brichtagra, je tam k tomu i článek, tak si můžete něco načíst a mají i recenze, které jsou tedy více než dobré. A ano vyzkoušené to máme a je to opravdu pecka.
Koudelka80, 4. 3. 2024, 21.58
Je důležité vždy zjistit příčinu. Rozumím, že opakované rozhovory nepomáhají, může být na jeho straně (práce, milenka, stres) a lehce zapátrejte i u sebe. Buďte i trošku kritická a zkuste zjistit jestli to není i vámi. Nám se to jeden čas stalo taky a všimla jsem si toho, že jsem tou dobou asi zbytečně moc peskovala muže za malichernosti, protože jsem byla utahaná z práce. A když jsem přestala, tak šup a bylo Ale pak přišlo období cca ve 40 letech, kdy jsme měli chutě oba, ale bohužel se u něj nedostavovala erekce což může být způsobemo více vlivy. U mého muže to byl asi nízký testosteron. Začal víc cvičit, omezil alkohol a zařadil i nějaký doplněk přímo na toto zaměřený a teď jedem zase jakoby nic
esterka228, 11. 3. 2024, 21.44
A pamatujete si nebo víte které žeto tabletky vašemu muži pomohly? Děkuji
Koudelka80, 18. 3. 2024, 21.13
Konkrétně nám pomohly Premium libido men. Objednala jsem na Flagranti.