Patologický hráč
Vložil(a): Cherrynka,23. 4. 2017 13.58
Dobrý den, možná jsme to už jednou psala, ale je to čím dál tím horší. S přítelem máme 4měs syna. Jenže on si ho moc nevšímá, všímá si jen pc her a svých online kamarádů. Kdykoli má volno, hraje a hraje. O syna se postará, jen když ho donutím nebo aby se neřeklo, tak cca 2-3x týdně si ho všimne sám od sebe. Dřív jsme spolu chodili na procházky, ale teď, když se někam chystáme, zaleze na terasu, kouří a dělá, že neví, že odcházím. Jakmile odejdu, on jde hrát a pak mi řekne, že půjde s námi příště :( jenže to příště není nikdy. už jsme se kvůli tomu 2x skoro rozešli, ale dnes mě přímo nas*al. Včera večer si donesl jiný notebook!!!!! Od svýho bráchy, který je taky závislák!!! Dal za něj 11tis, za starej křáp a přitom po mě chce příspěvek na auto?!!! Je to normální? Mám chuť oba vyliskat
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
sestricka1989, 6. 5. 2017, 0.40
To je smutné že nemá moc zájem se starat o vlastní dítko.. a hlavně s ním trávit volný čas.. Je potřeba ho více zapojit do domácnosti a tak trochu mu dát nůž na krk ...
Žofinka, 27. 4. 2017, 15.04
asi to chce dát nůž na krk a taky mu dítko podstrčit ať se stará chvíli sám na procházce
k.o.r.i.n.e.k, 27. 4. 2017, 10.13
Ono je těžké zbavit se té závisloti, chce to motivaci a je smutné, že pro něj není motivace vlastní dítě
Upřímně,mě by z toho kleplo. Je lepší to řešit v zárodku. Teď si bude těžko odvykat. Až budete mít někdy oba čas a klidnou hlavu,zkuste se domluvit na pomalinkych změnách. Aby šel s vámi na půl hodiny ven,pak na hodinu...občas umyl nádobí,pak někdy i vyluxoval atd...Asi by nešlo,aby z plnyho pareni najednou na dva dny přestal,je už zavislej...Držím palce!!
k.o.r.i.n.e.k, 27. 4. 2017, 10.14
J8 jsem na tohle hrozná, já bych mu vypínala počítač a prostě byych ho donutila, ale naštěstí to období už mám s manželem za sebou ale tenkrát to pomohlo
No, nemáte to lehké....až o Vás přijde, uvědomí si, kde byla chyba...pokud nebude silný impulz, asi se těžko něco změní. Kamarádka takhle přítele vyhodila a on si poté uvědomil kde chyboval, vyhledali poradnu a vrátili se k sobě až po půl roce. Tím nechci říct, že to tak máte udělat. Ale zvažte to.
k.o.r.i.n.e.k, 27. 4. 2017, 10.16
Můj brácha také takto hraje, ale za mým synem se tedy podívat jde, když mu řeknu. Akorát on nemá rodinu a bydlí s mámou no.
Já si našetřila něco díky tomu, že jsem ve 3. měsíci přestala kouřit za těch 14 měsíců se mi naspořilo docela dost.... no aspon pro mě je ta částka dost měsíčně jsem prokouřila cca 2tisíce ... no ale notebook doma máme, ale on si druhý koupl, aby ho měl jen pro sebe a mohl hrát asi jak dluho chce
Mygara, 24. 4. 2017, 10.01
promluvit si s ním a dát mu povinnosti, které má plnit