Po rozchodu
Vložil(a): Cherrynka,11. 5. 2018 11.20
Ahoj, v září jsem se rozešla s partnerem a nějak mi vůbe nejde navázat jiný vztah, i když bych chtěla. Nějak mi už ani nejde s chlapama mluvit, nevím o čem se s nimi bavit a všechny pozvání odmítám, i když se mi dotyčný zamlouvá :/ že bych se styděla?? Fakt nevím. Ale moc ráda bych se odtěhovala od mamky a šla bydlet s nějakým partnerem. Jenže nechci nic uspěchat. No a taky mi chybí už "tamto"... :D no mě to prostě nejde mít někoho na jednu noc nebo se s někým scházet jen kvůli sexu. I když bych chtěla, nejde to a neudělám to. Spíš toužím po vztahu atd... ale nejde mi s chlapama mluvit, asi jsem vyšla ze cviku, dřív mi to problém nedělalo. V práci, když za mnou z dýzy někdo jde, tak už mám hrůzu, že se se mnou bude bavit, tak radši dělám, že si čtu nebo telefujuju. Jo, je to k smíchu, ale i k pláči :D
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
jancanoval, 1. 10. 2020, 16.52
já taky začínala znovu po rozchodu. bylo to těžké, navštívila jsem poradnu www.psychologickaporadna.com, abych se trochu srovnala. trvalo to rok, ale už je to dobry. nevim odkud jste, ale konzultovala bych to aspon po telefonu s odbornikem, tato poradna to také dělá. jana
Mygara, 15. 5. 2018, 7.49
já se ani nedivím, já osobně se třeba ani seznámit nechci, ale já jsem už ze staré školy
Fuga, 14. 5. 2018, 9.42
já se ani nedivím, ono kde potkat někoho kloudného, na diskotéce to většinou není
NiFee, 12. 5. 2018, 11.27
nieje možnost sa odstahovat od mamky aj bez partnera? . je to zvyk bola si sniekým enjaký čas budovala vztah a teraz zacat od znova , už vieš čo chces/nechces preto je to tažšie
marqueta, 12. 5. 2018, 23.16
asi tak. úplně bych nepodřizovala osamostatnění, tomu že s tím musí přijít i nový vztah.