Psychika
Vložil(a): Kama,7. 5. 2017 12.09
Maminky,nemate některá zkušenost?Mam přítele, jsme spolu 2,5 měsíce, vždy byl pozorný, plánoval jak prozijeme den,mým dětem se vždy věnoval, byl veselý, vtipný, porad jsme si psali,jak se milujeme,během celého dne,porad me oslovoval zlato,zlaticko,miláčku... Já do toho problémy s manželem a tchyni,nastal s nimi konflikt před přítelem,kdy mi vpádli do bytu,řešili jeho,zjistovali si u jeho bývalé manželky co je zač, spinili ho,ukradli mu boty...A asi dva týdny po tomto,když za mnou přijel,byl bez nálady,smutný, tak jel radši po chvíli domů. Pak mi napsal ze se omlouvá,ze já za to nemůžu,ze me miluje,ale jen se mu vrátila nálada,kdy chce byt sám.Ještě jsme si psali zamilované smsky,druhy den už ta četnost klesla na minimum,ale aspoň mi napsal na dobre ráno, poslal pusu,a od třetího dne jsou ty zprávy strašně strohe,chladné, jen ahoj bez hezkého oslovení,navíc si od Te doby píšeme jen,když se na něčem domlouvame.Takže se i cely den neozve,nechybí mu naše psaní,oproti drivejsku,kdy jsme bez toho nemohli být. Tvrdí ale,ze me miluje,nechce o me přijít, jen má takové období. Zezacatku to byly úzkosti, které se mu vrátily po roce a půl teď to už úzkosti prý nejsou,je to prý něčím jiným,ale nechce mi to říct. Normálně se vidame,když má čas, a Vidim ze je smutny,bez nálady,zamyšlený,ani s detma si nehraje,jen sedi a přemýšlí. Už to trvá přes dva týdny, a já nevím, co mám dělat. Říká, ze to přejde,ale kdy?Já myslím,ze za to můžou moje problémy,má slabou psychiku,kdysi se léčil z deprese.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 11. 5. 2017, 11.26
tak ten konflikt by dal zabrat i chlapovy tvrďákovi, takže se vůbec nedivím, zkuste ho ujistit, že manžel je minulost a že tyto "návštěvy" už nebudou
Mygara, 10. 5. 2017, 12.17
asi je smutný i z toho, že přidělává starosti Vám a je to začarovaný kruh, a ten výstup mu teda určitě nepřidal
Fuga, 9. 5. 2017, 20.56
asi si (možná) bere vaše problémy na svoje bedra, ale s tím těžko radit, to si musí v hlavě srovnat sám
Aliisha, 8. 5. 2017, 10.38
Dejte mu čas. Tlačit na pilu nemá cenu. Třeba má jen špatné období
Blankasiro, 7. 5. 2017, 23.45
A co najít nějakou pomoc zvenčí? Jestli sám přiznává že má problém možná by stálo za to zajít za lékařem