Rozhovor
Vložil(a): Kama,23. 5. 2017 8.33
Tak jsem to nevydržela dva týdny, ale napsala jsem mu už včera, ze s nim chci mluvit.Přesvědčila jsem ho,aby přijel ještě včera.Řekla jsem mu,že si myslím, že už je v pohodě, ze má jen problém se mnou.Prý to není pravda,on v pohodě není. Tak jsem mu řekla, jestli se chce rozejit,ať to udělá rovnou.Ze se rozejit nechce.Když jsem mu řekla, že mu nevěřím, ze není v pohodě, tak se naštval a odešel. Takže jsem nestihla nic dalšího říct. Cítí se dotčený, ze mu nevěřím, pak jsem mu ještě napsala,tak pokud není v pohodě, jak se teda rozhodl.Jestli to bude řešit s odborníkem nebo se rozejdeme,a on,ze to s nikým řešit nechce,ze on je vlastně takový,ze asocial a introvert nebude rad ve společnosti. Já mu napsala,ze nejde o ostatní, ale o to,jak se chová ke me,ze mi nedá ani pusu,neobejme me,atd.Neodepsal.Nejde mi o to,jak to mezi nama dopadne,vím,ze se s nim rozejdu,ale jde o to,ze mi nechce říct,proc se tak ke me chová,a chci vědět důvod.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Fuga, 24. 5. 2017, 19.29
nepátrejte po příčině či důvodu, já také nedokážu někdy přesně říct, co se mi nelíbí, je to takový mišmaš
Žofinka, 24. 5. 2017, 15.53
někdy se človk pravý důvod stejně nedozví a on vám může říci cokoliv, takže jestli vidíte rozchod jako řešení, tak to udělejte
Aliisha, 23. 5. 2017, 22.28
O je vážně zvláštní člověk
Aliisha, 24. 5. 2017, 9.24
Takovýto konec jsem nečekala. Já myslela, že bude vše v pohodě
pouzarovaj, 23. 5. 2017, 22.28
asi tak
Lenča Pešková, 23. 5. 2017, 16.44
Jde vam jen o vnitrni pocit ze jste mu chtela neco rict a nerekla? Stoupnete si pred zrcadlo a " reknete mu to" a jeho uz nechte byt. Treba se bavi protoze vi ze vas to trapi. Zadny chlap si nezaslouzi aby jsme se kvuli nim trapili? bude leto, slunicko, jsme krasny, mlady... bude lip a nekdo jiny?