Šance o obnovení vztahu
Vložil(a): Fanda2040, včera v 12.19
Ahoj, poznala jsem jednoho muže, je sice dost starší, ale zamilovali jsme se do sebe, vše bylo krásné, ale měl v sobě pochybnosti a musel by si zvyknout, že po dlouhe době nebude sám a říkal mi to. Poté mi říkal, že mě miluje, ale že by pro mě byl lepší někdo mladší, kdo nemá zájmy a děti a pro koho budu na prvním místě, řekla jsem, ze ho budu milovat, i když na prvním místě být nechci, protože na prvním místě mají byt jeho děti, já mám taky dítě. Poté mi řekl, ze mě má rád, ale to je vše. Ze mu mezi námi něco chybí, ale neví co. To je vše co mi k tomu řekl, takhle se se mnou rozešel, ale píšeme si každý den a sem tam se vídáme, chce s námi trávit čas, i když ho moc není. Občas spolu máme i sex. Myslíte, že je tam šance, že mě pořád miluje a budeme zase spolu? Má syna, který se přestěhoval k němu a bojí se, že by odešel zpět, kdybych tam byla i já. Našel si ted novou praci, ale půjčila jsem mu penize, aby měl z čeho zaplatit další měsíc, za což je vděčný. Měl to dost finančně slozite a ted se to konečně pohlo. Řekl, ze nás ma rad a je milé že mi chybi. Podle me to rekl proto, ze sám nemel vyřešenou praci a penize, rekl mi to, ze nez mi slibovat neco a rikat neco o lásce, ze si to nemuze dovolit. A ze neni chyba ve mne, ale je to o něm. Každy den mi píše na dobré ráno. Mluvit o tom moc nechce, řekne mi, že co mi na to má říct, proto téma vztah neotvírám, teď je to mezi nami spíše kamarádství s výhodami, ale já bych rada opět víc, ma cenu se dál snažit?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
za mě to předtím fungovalo a podle mě za to mohly pouze ty nevyřešené problémy, které se teď snad obrací k lepšímu. Ze začátku jsme jezdili na výlety, vídali jsme se velmi často, psal mi každý den jestli se sejdeme, dokonce i říkal ze by si dokázal přestavit svatbu a z ničeho nic, že mu něco chybí, nechapu co, chtela jsem to resit, ale on je odtažitý v tomhle. Ale je rozumný a chápavý, vim ze se me snažil chránit, kdyz by nas nedokázal zabezpečit. Kdyz se bavíme o naši budoucnosti, rika ze nikdo nevi co bude. Prosím nechci nazor jak jsem blba, ze jsem mu půjčila nebo ze jsem zoufala, chci jen vědět pohled někoho jiného na vec, jestli by me stále mohl milovat i přes to všechno, i kdyz tam byly nevyřešené jine problemy, nebo uz to nema smysl. Dekuji