Stehovani
Vložil(a): katuš, 2. 5. 2017 23.14
Jak uz jsem tu psala,tak partner se nechce hnout z rodneho hnizda i pres to ze jsme se tak domluvili.je to uz tri roky co jsem tu nestastna na hromade lidi se kterymi jsem nikdy bydlet nechtela.pred velikonocema jsem byla stastna jako nikdy kdyz prarodice rekli ze druhou polovinu nemovitosti pritelovi rodice nedostanou,ze maji jestr dve deti a vsechny podeli.ta radost jakou jsem citila kdyz partner rekl at nic nerikam,ze jsem mela pravdu a tri roky jsme zahodili hadkami ohledne bydleni.prislo ale pekne sprazeni.zasel za nima a ejhle nakonec ze se to prece jen sepise.a ze my pujdeme dolu a jeho rodice si udelaji horejsek.copak nikdo nechape ze chci mit svoji rodinu pro sebe a ne ji sdilet s rodicema,prarodicema a strycem?? Ze chci budovat nas domov bez jejich dohledu,vsetecnych rad.Nakonec ze me udelali rodice ze jim preju aby prisli o barak.jsem na dne.kdyz tu zustanu budu tu porad nestastna a kdyz odejdu prijdu o pritele.myslela jsem ze to pro me udela ale zacal dalsi kolotoc jak na to nemame,ze nic kupovat nebude,ze se neodstehuje.uz vazne nevim co dal.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 9. 5. 2017, 18.55
plně chápu a hlavně si bez jejich vědomí nemůžete ani "uprdnout", leze to děsně na mozek
Fuga, 9. 5. 2017, 18.42
je to opruz, ale co naděláte. leda prudit přítele pořád, copak není možnost si vzít hypotéku a splácet, ale být ve vlastním?
Žofinka, 9. 5. 2017, 11.21
je to težké, ale my teď bydlíme se švagrovou a švagrem, do toho 3 děti, ale je to dům na 2 patra a vím, že je to opravdu dočasně, rekonstrujeme byt
sestricka1989, 5. 5. 2017, 22.36
Drž se doufám že přijde k rozumu a budete oba šťastný
Zuzka Čtvrtečková, 5. 5. 2017, 18.48
To mně mrzí, chápu jak se cítíte. Manželovi to taky trvalo a nakonec pochopil díky tomu, že jezdí za prací a musí tam i přespávat, takže ho vidíme den v týdnu - někdy ani to ne. Hlavně starší syn to snáší špatně. Tchýni mám super. Ale jak sama říkala - mám vás ráda, ale bydlet bych s vámi nechtěla
k.o.r.i.n.e.k, 5. 5. 2017, 18.50
To si říkám s tchýní ale i s mamkou, že si nedokáži představit společné bydlení
Zuzka Čtvrtečková, 5. 5. 2017, 18.55
Tchýně to tak právě měla, bydleli v jednom domě s jejími rodiči. Moje mamka to má podobně, ta zase bydlí vedle své maminky -propojený pozemek a dům - už deset let a taky říkala, že toho má občas dost
Nejhorsi je to ze vsechno jsem mu uz nekolikrat rekla.pocity,duvody a nic.ano hlidani se hodi vzdy ale jsou stale pracujici i o vikendech.6000 tisic co davame do domacnosti muzu davat do najmu nebo hypoteky.vztahy jsou tu nestale hlavne mezi rodici a prarodici.kdy pri kazde prilezitosti je nejakej problem.ja mam zatim materskou ale ta konci v lednu a pak do prace a on bere prumer 24 tis a v lete az 35.problem je opravdu v tom ze se nehne z baraku.ze ho zdedi?? Prarodicum jeste neni ani 70 a s jejich dohledem se nemuze na baraku udelat nic.kdyz jsem mu rekla ze do mesice se odstehuju tak mi rekl ze bez kluka.na to ja ze s klukem.uz nic nerekl.dobre chova se jak milius atd ale to je mi houby platny.miluju ho ale je tezky milovat nekoho kdo vas miluje ale neudela nic aby jste byla stastna.omlouvam se ale musim to ze sebe nejak dostat
L.janicka.l, 3. 5. 2017, 20.17
Je to slozite, ale tady je videt ze se nehne
k.o.r.i.n.e.k, 5. 5. 2017, 18.51
To je docela dost pokud je to bez jídla nebo i s ním? Držím palce ať dostane rozum