v posteli

zobrazeno 1968×

Vložil(a): helus.karas12, 20. 9. 2021 14.25

Ahojky, mám přítele již delěí dobu a sex byl vždy skvělí, a je i doted, ale přítel mi naznačil že by chtěl vyzkoušet něco nového v posteli, třeba pomucky atak.. A já jsem jako klidně pro nikdy mě nic takového nelákalo a nikdy sem nezkoušela něco takového. Tak se vás ptám pro začátečníka... s čím začít co za pomůcky si pořídit a popř kde ? :-D díkyyyy

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Jolykonvalinka, 25. 9. 2021, 20.36

Myslím si že je v pořádku zkoušet nové věci, přítel to chce asi nějak zpestřit Já jsem vždycky takové věci nakupovala na e-kondomy.cz tento eshop se mi osvědčil nejlíp A nejlepší bude když se s partnerem kouknete spolu a vyberete co byste chtěli společně vyzkoušet

Kanica, 22. 9. 2021, 20.26

Já jsem v páru nic nezkoušela, nyní jsem 4 roky sama a tak mám růžovýho kamaráda :D ale co takhle holky u nás říkají, tak prý je fakt lepší, když jde pár do sexshopu společně. Tam vás to i nažhaví a budete čučet )

V007A, 22. 9. 2021, 6.34

Koukněte na stránky eshopu společně a domluvte se, ne? Každý chce něco jiného a všechno není pro každého.

Kanica, 22. 9. 2021, 20.27

Stejě je vždy lepší to naživo vidět a sáhnout si. Je to i zábava než pořídit potají něco, co třeba druhého vyděsí. Máte pravdu

Katka

Katka, 21. 9. 2021, 10.25

No a proč to máš vybírat a objednávat ty, když to chce přítel? Ony ty pomůcky nejsou zrovna levné a i těch druhů je fůra. Vyberte spolu.

Minnie, 21. 9. 2021, 7.24

Jaké pořídit neporadím, jelikož my to nepotřebujeme a nepoužíváme. A kde, tak buď kamenná sex shop prodejna, tam by třeba i poradili,nebo na internetu. Posílají diskrétně zabaleno tak nemusíš mít strach že každý bude vědět, co jste si objednali.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů