Plavání kojence bez pomůcek
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,13. 11. 2016 21.26
Je tu nějaká maminka, která svému batoleti nedávala na koupalištích nebo v krytých bazénech žádné pomůcky na plavání? Syn je zvyklý z kojeneckého plavání být bez čehokoliv. A okolí mi říká, že by něco mít měl. V dětském brouzdališti si poradí sám a ve velkém bazénu ho držím a plaveme spolu ...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 22. 10. 2023, 8.21
Syn také s ničím neplaval. Nesnášel kruh i křidélka, takže jsem s ním byla v malém bazénu a do velkého jsem ho držela. O to dřív se naučil plavat, protože se musel spolehnout sám na sebe. Teď vodu miluje a není možný ho dostat z vody . Máme vlastní bazén a nechali jsem si udělat i zastřešení bazénu u https://www.slidewood.cz/typy-zastreseni-bazenu , abychom se mohli koupat delší dobu. Přes zimu jedeme pár krát do termálních lázní a na jaře už se zase koupeme u nás. Všichni jsme vodomilové .
milujici.teticka36, 27. 7. 2022, 10.12
U nás teda malý od mala hrozně brečel, takže jsem mu dávala vždycky alespoň rukávky. Navíc i já jsem si díky rukávkům byla o dost jistější. Ostatně píše se o tom třeba tady: https://www.svetrelaxu.cz/magazin/nafukovaci-rukavky-pro-deti-jak-na-plavani-uceni-a-zabavu/ Podle mě, pokud dítě ještě neumí stoprocentně plavat, tak ty rukávky na ruce prostě patří. Kdysi jsem se nachomýtla k jedné situaci, která se v tomhle málem hodně vymstila a od té doby jsem o dost obezřetnější.
Mygara, 18. 4. 2017, 21.17
pokud mu to vyhovuje, tak proč mu něco cpát. v brouzdališti by se mohl utopit i kdyby měl na sobě co chtěl, když byste ho nehlídala a velkém ho držíte
Máme to taky tak v dětském bazénku sám a ve velkém ho držíme. V kruhu moc být nechtěl a na rukávky byl moc malý. Až bude větší a bude chtít sám plavat možná mu rukávky dám, jestli ještě bude potřeba, ale teď je to zbytečné. Už teď v necelých 2 letech se chce pořád potápět a skákat ze břehu, je to malá potápka. A okolí ať si děsí vlastními depkami svoje děti ....to moje z vody mít strach rozhodně nebude.
Lenča Pešková, 14. 11. 2016, 13.38
Pokud to vyhovuje vám i synovi tak ať vám okolí drbká záda ne?? Malá má taky ráda když si může placat, kopat a nic ji neomezuje?
Eliška Kozlova, 14. 11. 2016, 10.22
patricia077, 14. 11. 2016, 12.22
My taky i v mori
BonnieParker, 14. 11. 2016, 21.15
Tohle je pomůcka, kterou používáme v kojeneckém plavání a syn ji fakt nemá rád. Tak raději před dovolenou vyzkoušet
Katka, 14. 11. 2016, 9.36
Tak pokud ho pořád hlídáte, tak mu nic nedávejte.