Látkové nebo papírové pleny? Nebo bezplenková metoda?
Vložil(a): Estrela113,26. 2. 2015 20.35
Používali jsme látkové či papírové pleny? Nebo dokonce bezplenkovou metodu? Já osobně zkoušela látkovat klasickými čtvercovkami, all-in-one plenkami a také jsme měli vkládací kalhotky. Nakonec jsem stejně skončila u jednorázových plen. Bezplenková metoda je pro mě naprosto nepochopitelná a opravdu fandím rodičům, kteří opravdu dokázali být bez plen. Jak jste to měli vy? Vaše zkušenosti? Pro a proti?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Andrea Poliaková, 4. 7. 2022, 17.52
Ja jsem zrovna nakoupila pleny od Breberek na stránce Rischino. Mám AI2, vkládačky a kapsovky a jsem spokojená.
Andrea Poliaková, 17. 6. 2022, 16.46
Ja jsem zrovna nakoupila pleny od Breberek na stránce Rischino. Mám AI2, vkládačky a kapsovky a jsem spokojená.
Tak jsem je vzala na zkoušku https://www.levnepleny.cz/pleny-nappy-junior-15-25-kg-24-ks/ a jsou super. Savost mají parádní a hezky sedí a dcerka od nich není otlačená.
Žofinka, 10. 1. 2018, 17.03
já měla látkové doma půjčené, byla plna odhodlání a nakonec jsem na jednorázovkách
Marusk, 13. 9. 2017, 11.40
Bezplenkovka fungovala jen do půl roku. Střídáme látkové s jednorázovými. Látkové na doma a na noc, jednorázové na ven.
Mygara, 14. 8. 2017, 14.40
já měla látkové, ale na bezplenkovou metodu jsem tedy neměla nervy
baru86, 28. 4. 2017, 18.26
Na bezplenkovku jsem si netroufla. První měsíce byl prcek jen v papírových, pak jsem koupila různé látkové a zkouším přes den na doma, časem bych ještě nějaké pořídila, uvidíme.
Peta Johansson, 13. 3. 2017, 22.03
Vyzkoušeli jsem všechno.