Látkové plenky
Vložil(a): Leňulka,6. 1. 2017 8.30
Maminky používá tu některá látkové plenky ale nemyslím ty dnešní moderní, ale starou klasiku? Nevím už jak tu plenku složit, malou přebaluji každou hodinu a je durch i s těmi rádoby neprotékacími kalhotkami, mám navlékací i vázací ty kalhotky ale vždycky je mokrá skrz i punčošky a tepláčky. Neustále převlékám x krát za den. Nevím co dělám špatně
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jo tak tady tu značku vůbec neznám, ale složení vypadá super https://www.levnepleny.cz/detske-pleny-nappy-economy-maxi-7-18-kg-60-ks/
Žofinka, 7. 12. 2017, 6.54
a co zkusit přidat další čtvercovku?
Mygara, 6. 4. 2017, 16.58
přidat vrstvu, bude větší zadeček, ale ne mokré punčošky
Peta Johansson, 13. 3. 2017, 21.51
Přidat vrstvu, málo vám to saje. To svrchnaky nezachrání.
Lenourecek, 15. 1. 2017, 22.45
Používám klasické čtverce, ale přidávám bambusovou vkládačku pro lepší savost
Marusk, 13. 9. 2017, 11.22
Přesně tak. Záleží, jak staré máte miminko. Ale obvykle těm starším už nepostačí bavlněné klasické plenky, ale je třeba přidat další savou vrstvu - nejlépe bambusovou vkládačku, která saje o mnoho více.
Dávala jsem tzv. novorozenecký sklad a doprostřed ještě jednu naskládanou plínu. Možná by ty svrchní kalhotky chtěly naimpregnovat. Nesmí se prát s aviváží, potom propouští vlhkost. Musí se i zkontrolovat kolem nožiček, aby to sedělo. měla jsem 4 svrchní kalhotky. Jedny byly super, dvoje trochu kolem nožiček navlhly, pokud se nepřebalilo v čas a poslední byly na heslo ( jednou v pohodě, podruhé durch). Když kadil, tak to šlo skrz snad pokaždé. Chce to hodně hlídat a zkoušet. Jinak jak píší holky, asi na půl roce jsem začala taky s jednorázovými. už mi klasické čtvercovky přestaly vyhovovat. Občas dám ty kalhotky, co jsou na patenty a dává se dovnitř vložka.