Obavy po porodu
Vložil(a): nutelka24,2. 4. 2019 13.24
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mám dělat v situaci, kdy v porodnici, kde budu zanedlouho rodit, pracuje jako sestra taková tmavší sestřička a slyšela jsem o ní, že se prý nechová úplně hezky k dětem, že na ně snad i křičí. Nicméně mi to říkala jedna kamarádka takže důkaz nemám, ani nevím jestli je to pravda. Každopádně mám teď trochu obavy, asi těžko mohu zařídit, aby tam ta paní nebyla v době kdy budu po porodu co?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Eliška Kozlova, 4. 4. 2019, 23.23
Záleží na domluvě, prvorozeneho jsem měla u sester pár hodin, prý abych si odpocinula, najedla a osprchovala, ale spát mi nešlo vůbec, zato kluk spinkal no, jako miminko. Další 2 děti uz jsem si nechala u sebe hned po příchodu na pokoj. Dnes dokonce dávají i lampu na pokoj, když se musí mimi slunit, kvůli žloutence. I po sekci, to je horší, ale pokud bude moct tatínek, bude ho moct mít u sebe on.
Eliška Kozlova, 3. 4. 2019, 20.55
Ono to tak horké nebude, jak se vám teď zdá, nikdo se nemůže zavděčit každému a každý ma své mouchy, pokud se k personálu budete chovat s respektem a ne jako 'kralovna', budou se i oni k vám a vašemu dítěti chovat s respektem a nebude nutný konflikt. Bohužel co jsem se setkala, mnoho žen bere sestry jako sluzky a pak jsou pochopitelne nespokojené. A samozřejmě i naopak
Ketris, 3. 4. 2019, 19.46
Muzes porodit i doma. Kdyz ti tady v Cr vse vadi
Fuga, 3. 4. 2019, 17.46
Myslím že kdyby tak to opravdu řvala tak by jí vyhodili to by se určitě rozneslo
Mygara, 3. 4. 2019, 13.10
Taková sestřička může být v každé porodnici
L.janicka.l, 3. 4. 2019, 14.32
Vam se to libit nemusi staci kdyz se to libi zamestnavateli, a ja jsem rada ze nektere pracuji a nenechaji se jen zivit statem
L.janicka.l, 3. 4. 2019, 14.32
A nemusi byt ani tmavsi
L.janicka.l, 4. 4. 2019, 23.55
Ani ne