Porodnice Nové Město na Moravě vs. Havlíčkův Brod
Vložil(a): Pavla T.,22. 3. 2017 13.46
Máte někdo zkušenost z obou těchto porodnic? V létě jedeme na dovolenou do Žďárských vrchů - Křižánky a vzhledem k tomu, že už budu v 8 měsíci těhotenství, chci se trochu informovat, kdyby bylo náhodou zle. Nové Město na Moravě je jen 19km, vypadá dobře mají označení "Baby Friendly", ale pořád uvažuji nad tím, že to bude 32 -33tt, a to bychom nejspíše potřebovali neonatologii, která je v Havlíčkově Brodě (51km). U prvního jsem žádné problémy neměla a ještě jsem přenášela 6 dní, ale prostě mám trochu obavy, může se stát cokoliv, a děsím se toho, že zůstanu v prodnici v NM a dítě by mi odvezli do HB! ...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 6. 11. 2017, 14.28
úplně vidím sama sebě .-)
k.o.r.i.n.e.k, 27. 3. 2017, 19.36
Mě by to tedy nenapadlo řešit, zbytečně by mě to stresovalo
Lenourecek, 23. 3. 2017, 23.00
Vůbec by mě nenapadlo něco takového řešit, ale chápu, že chcete být v klidu, kdyby náhodou
Mygara, 23. 3. 2017, 12.49
chápu, myslíte na vše, proto bych volila Brod
Tak tak Bolesti k tehu patri a byt velka taky..a rozhodne me nebavilo sedet doma..u druhyho tehi sem v den porodu prosla zoo.ujela 12km na kole a jeste cele odpo radila be wikylandu(v brne)..dr rano rikal porod v zadnym pripade...sem se dle toho zaridila .a ejhle..v noci sem jela .
Fuga, 22. 3. 2017, 20.09
raději bych volila HB, ale nemalujte čerta na zeď, nebude to pořeba
Aliisha, 22. 3. 2017, 19.44
V 8 měsíci bych ležela doma. Nikam bych se netáhla
k.o.r.i.n.e.k, 27. 3. 2017, 19.37
Já si pamatuji jakou práci mi dalo v devátém si jen zavázat tkaničky a ostříhat nehty