Porodnice Rakovník
Vložil(a): Zdenka Šlárová,22. 3. 2017 10.01
Porodnice Rakovník - zkušenosti
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
esternovakova1970, 31. 1. 2022, 18.33
Zdravíčko holky, musím se s vámi podělit o zkušenost. Na balení do porodnice jsem měla pouze jednu hodinu…. vůbec jsem ten porod tak brzy neplánovala. V obrovských bolestech jsem našla první stránku, kterou jsem na googlu viděla, a to sice https://www.mimikov.cz/magazin/baleni-do-porodnice-aneb-co-musi-obsahovat-moje-taska/ a opravdu se za 15 minut sbalila.
Žofinka, 6. 11. 2017, 14.30
slyšela jsem chválu i remcání, záleží, na koho narazíte
Lenourecek, 23. 3. 2017, 22.52
Moje sestra tam rodila a celkově byla spokojená ?
Fuga, 22. 3. 2017, 19.08
zkušenost nemám, ale všude je něco, doktor se doma pohádá se ženou a hned je protivný
Mygara, 22. 3. 2017, 14.36
tedy, zkušenost nemám, ale 100km se mi zdá také hodně
Sama jsem tam registrovaná,ale rozhodnuta pořád nejsem. Je to vše o lidech (je/byla tam prý i nějaká nepříjemná asistentka,ale jinak jsou prej super). Slýchám krásné recenze,ale i špatné,takže opravdu nevím. Nechci pak někam psát já tu špatnou . Asi skončím v pro nás bližší,kde už jsem rodila (ale sc),ta má taky pozitivní ohlasy a nějaké negativní,jako všude. Jinak kamarádka rodila v Hořovicích,kde to je také oblíbené a taky zrovna narazila na blbej personál...Ale tak celkově v tom Rakovníku je asi větší předpoklad pro spokojenost .
marqueta, 22. 3. 2017, 14.20
Teď tam rodila Bára Poláková a pochvaluje si, je to tu v článku http://www.promaminky.cz/clanky/porod-a-sestinedeli-48/barbora-polakova-a-pavel-liska-o-narozeni-sve-druhe-dcerky-495
Zdenka Šlárová, 22. 3. 2017, 14.24
To ano,ale já nebudu mít ani dulu,ani placeného doktora..a moje recenze asi taky nebude jen tak někoho zajímat . To nic proti Báře, mám ji ráda, ale ten přístup byl asi jiný
Zdenka Šlárová, 22. 3. 2017, 15.02
Nechápu Vás komentář.Neřekla bych,že je to můj problém..ne každý o dulu stojí a navíc, dula nebo externí PA není zárukou klidu od personálu, to mám bohužel ze své zkušenosti. Chtěla jsem další recenze na porodnici , ne chytré komenty k mému rozhodnutí
k.o.r.i.n.e.k, 22. 3. 2017, 13.56
Nemám zkušenost ale tedy také bych nejela rodit 100 km daleko já mám naštěstí super spádovou porodnici ?