Návštěva tchyně
Vložil(a): Kama,5. 6. 2017 19.26
Tak dnes přišla na návštěvu do nemocnice s manželem i tchyně. Moje nervy,fakt.Celou dobu jsem měla v nemocnici klid,psychicky jsem byla v pohodě, ale ta můra mě teda pěkně rozhodila.Neustále rypala na mou osobu,např.,když malý kňoural,že celá moje dcera,"no jo,tebe to nikdo neodnaučuje",a to byly furt takové poznámky,brala si do pusy mou sestru i mého přítele, a když to trvalo už dlouho,vybuchla jsem,a řekla ji,ať odejde.Samozřejmě že neodešla,naopak mi začala sprostě nadávat před malým, tak jsem celá vynervovaná šla pro sestru.Ta ji domluvila,ať odejde, že si nepřeji,aby tam tchyně byla.Jasné, že před sestrou dělala svatou,a překvapenou,ze si na ni stěžuju.Po odchodu sestry se na mě sesupila,že jsem ubožák,psychopat,a já nevím, co ještě. A stejně neodešla,tak jsem šla pro sestru znova.Pak teda už šla, ale i tak mi stačila pohrozit,že ještě jednou se malému něco stane,tak mě domlátí.Manžel tam ještě chvíli zůstal, a ten pro změnu po tom,co maly chtěl, abych šla do postylky,prohlásil, že já budu za jinýma mřížema.No,dnešní návštěvu jsem rozdýchávala pěkně dlouho.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
annicka, 9. 6. 2017, 0.08
to je sila drzte se a pevne nervy
Mygara, 7. 6. 2017, 13.26
prudí a chce se mstít, to je jasné
Žofinka, 6. 6. 2017, 22.07
že si to neuštří alepoň před tím dítětem, asi vás opravdu chtějí vyprovokovat k něčemu, co budou moci použít proti Vám
Blankasiro, 6. 6. 2017, 21.52
Já už se v těch vašich vztazích úplně ztrácím
Cinderella, 4. 7. 2017, 19.51
moje tchyně s foťákem i spí, aby něco nepropásla, když byly děti malé, tak mě s tím pěkně štvala, fotila každý jejich prd. malej na nočníku, malej ve vaně, malej na tříkolce, malej u jídla, malej se psem.....brrr brrr. úplně jsem se zas osypala, jen si na to vzpomenu..