Nejlepší dárek
Vložil(a): Leňulka, 27. 12. 2019 19.05
Jak jsem psala v dřívější diskuzi, mám opravdu štěstí, manželova rodina je opravdu úžasná a báječně si všichni rozumíme. A letos mě teda úplně dostali, takový dárek jsem nečekala. Mimo oblečení a potřeb do kuchyně (co jsem chtěla/potřebovala) jsme dostali společně s manželem i voucher na 3denní pobyt na Lipno s tím, že malou nás samosebou pohlídají a máme si odpočinout. :-) No, to je tak když jim dceru moc nedáváme, protože není třeba, nikam nechodíme, jednou jsme byly v kině, a jinak zaskočí babička v případě nutnosti když ´´musím´´ do práce, moc často to teda není a oni si chtějí vnučku prostě taky užít, tak se nás takhle šikovně zbaví :-D :-D ne dělám si srandu, fakt mě potěšili nejvíc. Je fakt, že nám tchánovci říkali kolikrát, dovezte jí, odpočiňte si, vyražte si atd. ale mi pořád nějak neměli potřebu no :-) A co vy a vaše vztahy s tchánovci a celou rodinou svého protějšku a co váš nej dárek?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Diplomatka22, 24. 11. 2022, 21.22
Já dělám rodičům balíček zdraví a lístky do divadla, prarodičům hlavně doplňky stravy a vitamíny
Diplomatka22, 3. 12. 2022, 21.03
Kupuji hlavně kravské colostrum od Colvie, je skvělé na podporu imunity! Takže nakoupím colostrum nejméně 4 balení a k tomu přihodím i od colvie pleťový a tělový krém a balíček je hotový
Diplomatka22, 20. 12. 2021, 18.43
Máš na mysli nějakou konkrétní věc?Sladkých věcí je plno.
Diplomatka22, 14. 12. 2021, 17.48
Zkuse mi někdo prosím poradit co mám koupit své kamarádce z práce na Vánoce