kudrnaté vlásky
Vložil(a): kamca80,23. 1. 2016 9.54
Maminky, moje dcera má krásné kudrnaté vlásky a co je problém? Česání :-( už sme vyzkoušeli všechny možné hřebeny, kartáče, přípravky na lepší rozcesavani a stejně každé česání prořve a proječi. Snazim se ji česat opravdu opatrně, co nejjemneji, ale stejně to nakonec skončí palácem. Máte někdo taky takovou uplakanou kudrlinku? A comse vám osvědčilo nejvíc?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 8. 1. 2018, 17.36
a co vlásky mírně prostříhat?
sestricka1989, 16. 7. 2017, 2.23
Já používám kondicionér přímo od kadeřnice s keratinem a fakt super rozčesávání je pak hračka zeptejte se svého kadeřníka
sestricka1989, 16. 7. 2017, 1.15
Zkuste kondicionér přímo od kadernice
k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 17.33
Nejlepší je kartáč Tangle Teezer rozčeše fakt vše
Fuga, 30. 11. 2016, 18.26
teeze tangle
Fuga, 30. 11. 2016, 21.12
a zabral? za mě je super hlavně na mokré vlasy
k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 17.33
Je fakt výborný, a hlavně to s ním netahá jako s klasickým
Zkuste kartac se stetinkami. Nejlepe pravymi. Je o neco drazsi, ale vyplati se. Vyuzijete ho i Vy, vlasy jsou po nem hezky leskle urcite pouzivejte kondicioner, nebo aspon bezoplachovou regeneraci. Rozcesavejte od koncu a po pramenech, ktere pridrzujte, aby jste netahala. A suche vlasky zkuste trochu namocit kdyz se Vam rozcesavaji lip. Nebo zkuste do suchych koncu dat olejicej na vlasy.
Když ji umyju vlásky, a pouziju rozcesavac tak to je asi jediná chvilka, kdy sedí a drží, že ji to netaha vůbec. Ono ji celkove vádí, když ji někdo maka na vlasy, vše ji prý tahá. A ze vše dělám fakt opatrně, sama vím jak jsem trpěla jako malá když mě cesala mamkaz, ale ta se se mnou neparala.
Když ji umyju vlásky, a pouziju rozcesavac tak to je asi jediná chvilka, kdy sedí a drží, že ji to netaha vůbec. Ono ji celkove vádí, když ji někdo maka na vlasy, vše ji prý tahá. A ze vše dělám fakt opatrně, sama vím jak jsem trpěla jako malá když mě cesala mamkaz, ale ta se se mnou neparala.