Dámy jak jste oslavily první narozeniny? Nás to čeká co nevidět, je to naše první dítě. Tak netuším co se chystá jako občerstvení.
Vložil(a): Baruška07,10. 8. 2018 16.33
1. Rok narození miminka - první oslava.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
My jsme oslavu prvních narozenin našeho dítka chtěli udělat ve velkém a pozvali jsem tedy celou rodinu k nám do rodinného domku a hlavně na zahradní grilovačku, jelikož to krásně vychází na červen. Sešlo se nás dohromady snad přes 30 osob, takže to bylo z pohledu příprav náročnější, ale moc jsme si to užili. Večer jsme se přesunuli do párty stanu od https://www.tentino.cz/ a bylo to skvělé!
Mygara, 30. 9. 2018, 22.27
My slavili vždy v úzkém kruhu rodinném jestli se to tak dá říct a byla klasika chlebíčky dort a pochutiny pro děti
Žofinka, 20. 8. 2018, 3.58
Byla to normální rodinná sešlost, dort pro dospělé jsem koupila a jinak klasické pohoštění
louskacek2, 13. 8. 2018, 16.50
Tak nějak normálně rodinně s dítětem a dárky.
petralak, 13. 8. 2018, 10.15
Pro dospělé, pití, oběd, dort chtěl koupit děda a protože je jasný, že to nebude nic pro malou, ale nedalo se mu to vymluvit, tak jsem byla ušetřená pečení. Pro malou, zdravý dort, a domaci džus, nějaké ovoce a křupky, balónky (z těch byla nadšená), gerlandu, papírový talířky (ladily s výzdobou a navíc při větším počtu návštěv, ušetřený čas s nádobím;-) ) a pak spoustu dárků. A vše řádně zdokumentovat.
marqueta, 12. 8. 2018, 17.20
Pozvala jsem celou rodinu na jednou, abych to měla z krku a pronajala si hernu v dětském centru. Dort jsem si upekla a nějaké ty jednohubky jsme udělali a bylo to fajn