Narozeniny manžela
Vložil(a): vaniilla,7. 9. 2017 11.35
Tak akorát peču dort pro manžela k narozeninám. Napadlo mě, co dáváte svým chlapům na narozeniny vy? :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Tatramatka, 17. 8. 2023, 20.56
Ahojky, přidávám se k dotazu zakladatelky této diskuze. Manžel bude mít koncem září narozeniny a já bych mu chtěla dát nějaký pěkný netradiční dárek, jen jsem zatím nepřišla co bych mu chtěla darovat. Jak jste na tom vy, co dáváte svým drahým polovičkám k narozeninám?
Já jsem třeba mýmu chlapovi dávala tuto sadu na výrobu partnerského odlitku https://www.vzpominkovyodlitek.cz/partnersky-3d-odlitek-s-nadobou-2/ a k tomu jsme si udělali víkend sami pro sebe a bylo to moc fajn. Odlitek jsme si vyrobili společně a ještě se chystám, že koupím i rodinný odlitek, který si uděláme společně s dětmi.
A to je tento? https://www.darkoviny.cz/
Mygara, 9. 9. 2017, 22.42
můj manžel většinou nic nechce, takže dostane něco, co já považuji za důležité a praktické .-)
NiFee, 9. 9. 2017, 12.02
Je to rôzne vždy sa snažím zistiť čo take by chcel
LucieS, 8. 9. 2017, 9.15
Přítel má rád praktické dárky. Mě by s praktickým dárkem tedy neoslovil. Moje mamina se jednou neprozřetelně doma zmínila, že potřebuje lampičku a ejhle, dostala jí jako dárek. Byla velmi nemile překvapena. Teď už se tomu ale i zasměje
Katka, 8. 9. 2017, 15.48
A proč nemile, když ji potřebovala? Nějaká rozmazlená, ne? ;o)) Příště bych jí nekoupila nic, jestli to bude lepší ;o)) Praktický dárek můžou být přeci i diamantové naušnice ;o)
LucieS, 8. 9. 2017, 16.40
No já tedy nevím jak u vás v rodině, ale u nás moc praktické dárky nefrčí a to hlavně z toho důvodu, že jsou prostě nutné tak jako tak. Dárek se dává proto, aby toho druhého potěšil a udělal mu radost.
LucieS, 8. 9. 2017, 16.41
Jo a diamantové náušnice nemají vůbec žádné praktické využití - jsou jen na ozdobu, tj. pro radost
patricia077, 9. 9. 2017, 11.27
nebo jako investice .-)
LucieS, 8. 9. 2017, 16.43
Ach ta nemožnost pokračovat v komentování vláken. Také mi přijde, že se nějak nemůžeme moc na něčem shodnout
Žofinka, 8. 9. 2017, 7.59
dort máte krásný .-). Já uspořádám oslavu pro široké příbuzenstvo a dárek moc neřeším, buď něco potřebuje (zrovna) nebo dostane něco k snědku zvláštního
Petra Schoberová, 8. 9. 2017, 7.38
Taky mu peču vždy dort podle přání a dostává dárky tak různě loni dostal strojek na vlasy