Poukázky pro partnera
Vložil(a): Minnie,3. 11. 2016 13.11
Partner bude mít brzo narozeniny. Napadlo mě že mu vyrobím poukázky, na které mu napíšu různé věci co má rád. Pro příklad mám tam výlet do Mekáče, společné posezení v kavárně bez dětí, nedělní oběd na přání, možnost hrát celé odpoledne xbox aniž bych měla řeči :-D spánek do oběda, snídaně do postele, výlet dle jeho výběru, donášku piva atd, mám tam samozřejmě i něco imntimního ;-) chci jich mít přesně tolik kolik mu bude let a už mě fakt nic nenapadá... Chybí mi už jen 4. Uvítám nápady :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
koliaska105, 29. 10. 2022, 22.32
Tohle je fakt super nápad, díky za inspiraci. Já jsem si taky říkala, že letos by nemuselo být špatné na Vánoce místo klasických dárků rozdat spíše nějaké poukázky nebo něco podobného. Už jsem to pomalu i začala vymýšlet. Třeba pro jednu kamarádku už mám poukázku vybranou. Ráda bych jí sehnala poukázku na erotické masáže do tohoto salonu - https://www.mataharisalon.cz/cs Myslím si, že něco takového určitě ocení.
Mygara, 26. 4. 2017, 13.25
to je dobrý nápad, já se od Vás inspiruji
Fuga, 23. 1. 2017, 16.51
mě napadlo návštěva u tchyně bez vašeho remcání (ale nevím jaké máte s tchyní vztahy a třeba to není potřeba)
rodinka, 3. 11. 2016, 16.20
Manzel ma rad kdyz si necha umyt a vysat auto