Jak to zvládáte s financemi na mateřské dovolené?

zobrazeno 3310×

Vložil(a): luhalova, 28. 9. 2015 20.21

Nemáte nějaké tipy na šetření, na kvalitní a přesto relativně zdravý jídelníček?

Sdílejte:   | 
2

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Azaretka, 28. 9. 2018, 12.01

Ahoj já jsem sháněla nějaký úvěr bez doložení příjmu na rekonstrukci koupelny a na konec jsme našli rychloúvěr od Modré pyramidy.Vychází lépe než klasický spotřební úvěr.

Žofinka

Žofinka, 5. 3. 2018, 10.32

dá se to, ale dá to práci hlavně doma s vařením

Mygara

Mygara, 23. 1. 2018, 18.43

nakupovat v akcích a podle nich vařit

Eliška Lišková, 31. 12. 2017, 19.30

Ahoj, já třeba čerstvé potraviny nakupuji v akcích a ty suché, jako třeba luštěniny, těstoviny, ořechy a semínka, objednávám na internetu, často i po větších baleních, to totiž vyjde mnohem levněji. Jinak pak taky můžu doporučit využít cashback přes Tipli, což se hodí hlavně na e-shopy drogerií nebo oblečením, ale spolupracují i s některými obchody se zdravými potravinami a dokonce nabízejí i slevové kupony.. stačí se v tom trošku zorientovat

Marusk

Marusk, 23. 10. 2017, 10.06

No jedine pokud ho mate pod kontrolou, tzn. varit doma , kupovat suroviny v akcich. Akorat je to casove narocnejsi.

Kikinka30, 2. 4. 2017, 16.25

Varim doma,polevky,zelenina,pridam maso,omacky a je to kvanta a levně

Fuga

Fuga, 24. 11. 2016, 10.21

vařit ze zeleniny a ne z polotovarů. Většinou složitá jídla jsou levná... Halušky, ovocné knedlíky, kapusta s masem, bramboráky apod

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 16. 9. 2016, 23.22

S financemi je to špatné, hlavně nukupovat hlouposti a nebrat si půjčky, z těch se pak dělají velké dluhy a špatně se splácí

Bellissima, 13. 9. 2016, 16.06

Zvládala jsem to špatně - lépe řečeno, nezvládala. Bez pomoci rodičů bychom to nepřežili. Musí se zkrátka sáhnout na úspory, něco nepotřebného prodat. Možnosti přivýdělku jsou bohužel skoro nulové. jEDINÁ MOŽNOST JE, RYCHLE TO NĚJAK PŘEKLENOUT A DOSTAT SE ZASE ZPÁTKY DO NĚJAKÉ PRÁCE - ALE PODOTÝKÁM, JE TO NA ÚJMU DĚTÍ.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 16. 9. 2016, 23.22

Asi tak, jsem ráda, že aspoň nějaká pomoc z rodiny tu je ...

Bellissima, 26. 6. 2016, 1.00

Dodatečně jsem ještě chtěla dát jednu dobrou a praktickou radu - jako tip na šetření. Když jdete do obchodu, vždycky vás tam něco upoutá a koupíte řadu věcí, pro které jste do obchodu vůbec nešla. Udělejte si seznam toho, co naprosto nezbytně potřebujete a objednejte si to v koloniálu a nechte dovézt domů. Nic zbytečného, a často i hodně drahého nekoupíte a ušetříte.

Petra Önder (petrao)

petrao, 10. 10. 2016, 12.44

Radši se moc nerozhlizet

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů