Cochemova metoda
Vložil(a): Kama,13. 12. 2016 23.19
Maminky,s manželem se rozvádíme,budeme mít soud o malého, bude to nějakou Cochemovou metodou,při níž jde o to,aby se rodiče dítěte domluvili na péči. Jenže manžel dělá náschvály,omezuje mi styk se synem,domluvit se s ním nedá-trvá na tom,že chce syna do péče. Zajímalo by mě,jak to pak probíhá, pokud se rodiče nedomluví.Bojím se,že o syna přijdu.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
GabrielaNova, 15. 12. 2021, 20.20
O Cochemově metodě už jsem slyšela, ale jak jste psala výše, snažit se bohužel musí obě strany, což se v našem případě s bývalým manželem bohužel nestalo. Je skvělé, že problémy máte vyřešené s bývalým manželem, očividně to chtělo jen čas. Pro ostatní maminky, které si procházejí podobnou situací a neměly štěstí na klidný rozvod a potřebují právníka stejně jako kdysi já, doporučuji advokátní kanceář CIKR viz odkaz: https://www.cikr.cz/sluzby/rodinne-pravo/ . Jsou velmi vstřícní a profesionální.
Mygara, 9. 4. 2017, 10.05
tuto metodu neznám, ale pokud se nedohodnete, tak úpravu styku dítěte nebo komu bude dítě svěřeno, řeší soud
Lusesita25, 15. 12. 2016, 22.30
Tak to je mi lito drzim palce at vse vyjde ve vas prospech
Lusesita25, 15. 12. 2016, 14.47
Taky drzim palce a pevne nervy hlavne. Meli by se spravne ptat i syna u koho chce byt spis a i k tomu prihlednout.
k.o.r.i.n.e.k, 14. 12. 2016, 22.35
Metodu neznám, ale pokud dokážete, že se zvládnete od dítě postarat a máte zázemí, tak nevidím důvod proč by neměl být u vás. Chce to ale třeba sbírat důkazy proti nim a důkazy proti jejich nařčení, jestli mě chápete. Držím palce
Aliisha, 14. 12. 2016, 16.25
Přeji hodně sil. Ať je pro Vás následující rok lepší a prožijete ho se svým synem
k.o.r.i.n.e.k, 14. 12. 2016, 22.35
A na základě čeho vám ho vzal, to on přece sám nesmí, to musí rozhodnout soud nebo případně v akutním případě sociálka
přeju hodně sil, nikdy jsem o této metodě neslyšela, samozřejmě je lepší, když se dva domluví ale dle mě to je výjimečně, věřím, že šanci jistě máte a o děti nepřijdete, přijde mi divné, pokud pro to nejsou jiné závažné důvody, aby je nemohla matka vídat, držím palce ať to zvládnete a příští rok vám přinese více klidu a spokojenost