Rozvod podle psychologa

zobrazeno 3400×

Vložil(a): Katka, 12. 2. 2017 19.00

Se smutkem v duši sleduji, jak se navyšuje počet maminek na tomto webu, které uvažují nebo již jsou v rozvodovém řízení. Dnes jsem na tohle téma četla rozhovor se známým psychologem, co na něj říkáte? http://www.nastvanematky.cz/ne-svatba-rozvod-je-jen-papir

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Petruskarasovska, 23. 6. 2021, 10.02

.

Witchie, 16. 8. 2019, 21.43

Něco na tom je

Žofinka

Žofinka, 25. 11. 2017, 5.00

tak to jsou překvapivá zjištění

Kikinka30, 8. 4. 2017, 8.19

Dobry clanek,je toho cim dal vic i v mem okoli

pouzarovaj

pouzarovaj, 13. 2. 2017, 21.46

velmi zajímavý článek

vendy.z, 13. 2. 2017, 18.35

Zajímavé...

Mygara

Mygara, 13. 2. 2017, 15.58

ty informace mě hodně překvapily, je to úplně jiný pohled

louskacek2, 13. 2. 2017, 10.30

Já nevím známe ses manželem už více než půl ku svého života. V manželství letos máme 10 létě jubileum . Dvě zdravého deti . Co více si prat...Někdy bych ho roztrhla no to on koneckonců me on taky . Někdy mám dost jeho občasného cholerismu. ...někdy i on mého komandovani. .. Někdy si slušného vjedem do vlasu...někdy jsou chvílemi kdy ho si uživatel život plnými doušky. .. Miluji ho a on me take . Svuj vztah spolu budujeme už hodně let jednou už jsem též neviděla východisko. ..ale našli jsme ho a jdeme životem dal dpolu co více si prat . Sama bych to v živote nedala to vim nejsem tak silný a hlavně nemusim

Fuga

Fuga, 13. 2. 2017, 8.52

to je vážně zajímavý článek, že se z rozvodu člověk vzpamatuje až za 5 let. Trochu na to měním názor, ale pokud je tam fyzické nebo psychické týrání, tak jsem jednoznačně pro rozvod. a i ostatní příklady ,co pan Klimeš uvádí jsou pravdivé.

Leňulka, 13. 2. 2017, 6.46

doufám, že toto nikdy nebudu muset řešit. S manželem jsme zatím teda 6let a pohádali jsme jen jednou jedinkrát, jinak jsme spolu vždycky hodně mluvili o všem a vždy se nějak rozumně domluvili bez zbytečných hádek apod. když je nějaký problém tak si spolu prostě sedneme s probereme to ze všech stran, každý řekne svůj názor a pak se snažíme hledat kompromis vyhovující oběma a o tom to je. Dnešní lidé co se berou to už moc neumí, místo aby si spolu sedli a mluvili spolu, tak si vymění názory a potom si jeden i druhý stěžuje kamarádům nebo to dusí v sobě. Moc spolu dneska nemluví a to je celá chyba. Jenže to vždy musí chtít oba ne jen jeden

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů