Návrh na odměny do VP
Vložil(a): Leňulka,30. 3. 2017 16.16
Maminky ve VP se spousta krásných odměn, určitě není lehké je sehnat a proto jdu s návrhem. Mám doma spoustu věcí nových a nevyužitých co nepotřebuji a třeba by se hodili někomu jinému, tak bych je mohla poskytnout do VP. Třeba by se našlo více takových maminek co něco mají a nevyužijí a jiní ocení :-) A pak mě napadá ve VP bych ocenila více věciček na tvoření - látky, filc, barvy, stuhy, polystyrenové produkty apod. však to znáte :-) Co vy ostatní maminky na to?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 2. 9. 2017, 22.17
to je hezký nápad, ale asi neralizovatelný, já co nechci, tak pošlu kamarádkám dál
louskacek2, 8. 4. 2017, 14.21
Nemyslim ze by to bylo efektivni. Asi zbytecne.
Lenourecek, 1. 4. 2017, 5.08
Myslím, že by se jim sešla spousta věcí, které by stejně nikdo nechtěl. S věrnostním programem a věcmi, jaké jsou v něm jsem maximálně spokojená.
dadinkamaminka, 31. 3. 2017, 16.03
Já tady mám spoustu krásných doplnků pro malé holčičky.Gumičky,náramky,náhrdelníky.Vše je z korálků a úplně nové.A nevím co s tím.Dostala jsem to a v obchodě by to stálo spoustu peněz. Cca 10 000 kč. Napadlo mě,to dát sem.Že bych to vyměnila za pampelišky.Ale zřejmě to nepůjde. Jinak nápad je to dobrý,ale nevím,jestli se to adminkám vyplatí.Stálo by je spoustu práce navíc.
k.o.r.i.n.e.k, 31. 3. 2017, 23.48
Tak to můžete darovat do dětského domova, mateřského centra atd. Já pracovala v organizaci, kde bylo i mateřské centrum a vždy se vše využilo Také jsem nosila co jsem nepotřebovala
k.o.r.i.n.e.k, 31. 3. 2017, 12.24
Tady bazárek byl ale moc úspěch neměl ? asi proto už tu není
patricia077, 31. 3. 2017, 10.40
nápad dobrý ale mám vše rozbaleno teda asi ne úplně vše ale teď jak se stěhujeme tak totál bordel a zmatek
Fuga, 31. 3. 2017, 9.39
je to dobrý nápad, ale já nic takového nemám, vše je použité
Lenča Pešková, 31. 3. 2017, 9.30
Tak originál zabaleny nemam nic. Spis nez VP by to bylo třeba fajn udelat nejaky bazarek jen hraček. Kdyz mate z bazaru tak pocitate s nejakym poskozenim a tak ale kdo by ty hracky posílal? Bylo by to hrozně složité. Oni by museli kontaktovat maminku která ma hračku a ne kazdy bude takovy ze to odešle. Uvadim jen příklad.