Práce z domova
Vložil(a): Zdeňka S., 4. 4. 2022 12.37
Maminky máte nějaký tip nebo dobré zkušenosti s prácemi z domova. Nemyslím přes internet nebo prodej a nabízení věcí, ale spíš manuální práce jako kompletování předmětů nebo plnění obálek a podobně ? Popř. Tip kde sehnat nějaký přivýdělek ?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Katka, 4. 4. 2022, 15.36
Ty manuální práce se časově ani finančně vůbec nevyplatí a většina je stejně bohužel podvod. Frčí úklid jak domácností, tak firem či bytových domů, hlídání a doučování dětí. Pokud jsi na FB, tak si najdi skupiny "brigáda" ve svém okolí a nebo profilově např. copywriting apod. Já takhle mám dvě dlouhodobé brigády na práci na počítači. Přibylo i nabídek do různých callcenter, bank, pojišťoven atd. Většinu svých brigád za posledních 7 let mám z online zdroje, takže za mě to není nic nemožného, ale internet to rozhodně chce.
patricia077, 4. 4. 2022, 15.11
Hele já jsem nikdy práci z domova neměla, kdysi před cca dvaceti lety frčelo takové to pošli padesát korun a já ti pošlu návod na práci z domova, jednou jsem to ze zvědavosti zkusila a přišel mi papírek právě s takovými nápady, jako kompletace korálků, lepení obálek, ale nic konkrétního...vlastně to fungovalo jako "letadlo" ty sis zas mohla dát inzerát pošli mi padesát a já....no hrůza hele to nechceš, takže jsem si přivydělávala radši mimo domov, úklidy, infocentra apod. Naštěstí jsem pak měla už stálou práci, která ale z domova nešla dělat vůbec ...Ale některé holky tu píšou třeba články na nějaké webové stránky apod. tak uvidíš, třeba někdo napíše dobrý nápad