Přípravky do myčky na nádobí
Vložil(a): Adrianita,4. 9. 2017 8.38
Holky, tento týden mi konečně dovezou myčku. A mě zajímá, co si mám k ní dokoupit. Kapsle, sůl, přípravky 3v1 nebo raději vše zvlášť. A co odvápňovač? Myčku je asi třeba často odvápňovat, ale používáte třeba kyselinu citrónovou nebo je lepší koupit něco přímo na myčky... Ještě něco budu potřebovat? :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
louskacek2, 4. 9. 2017, 23.36
Ja mam v mycce sůl i lestidlo a používám tablety buď jar ci finish. Zkoušela jsem i z dm a taky dobrý. Neodvapnuji jednou za měsíc cca nastrikam přímo do myčky půlku flašky octu a zapnu program s větší teplotou a mycku na pustím. Po probehnuti doporučuji otřít a docistit kolem gumicek a to budete koukat toho sajrajtu a mastnoty?.
Aliisha, 4. 9. 2017, 23.04
Používám jen kapsle. Kupuji ty, které jsou zrovna v akci.
L.janicka.l, 4. 9. 2017, 20.27
S timhle neporadim mycku nevedu
Fuga, 4. 9. 2017, 18.03
já mám vše zvlášť a myčku čistím kupovanými prostředky, které i odmastí ne jen odvápní
Katka, 4. 9. 2017, 16.30
Myčku máme 8 let, ještě jsem ji neodvápňovala Kupujeme čistič myčky, jednou cca za 2 měsíce. Zjistěte si, jak moc máte tvrdou vodu a dobře si to nastavte. Dáváme sůl a tabletu, nedáváme vůbec leštidlo. Jinak ty tablety stačí nejlevnější, nezaznamela jsem, že by tablety za 3,5 umyly líp než za 1,6 ;o) V Lidlu se dají v akci sehnat i za 1 kč/1 ks. Každopádně občas myčku zapněte na vyšší teplotu, není dobré mýt pořád jen na 45 stupňů ;o)
Žofinka, 4. 9. 2017, 14.41
myčku čistím těmy kupovanými přípravky jednou za 3 měsíce, máme vodu jako šutr a přípravky pužívám zvlášť, je to levnější a lépe nastavím dávku soli na tvrdou vodu