Je šestinedělí u druhého porodu odlišného od prvního?
Vložil(a): Petra P,23. 10. 2014 23.18
Čekám druhé miminko. Šestinedělí u prvního dítěte jsem měla docela bouřlivé. Jednak má fyzická schránka dostala docela zabrat, hodně mě trápila záda, zejména kříž a vychýlená kostrč, a také psychiku jsem měla jak na houpačce. Jakou máte zkušenost s šestinedělím u druhého dítěte?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 1. 1. 2018, 9.15
u druhého v2t3inou neřešíte jen miminko, tak na stesky nezbývá moc času, takže je to paradoxně lepší, i když více práce
Mygara, 22. 4. 2017, 19.11
u mě to bylo stejné, ušlo to
Fuga, 17. 11. 2016, 16.27
já jsem měla šestinedělí obdobné, akorát jsem byla klidnější, protože jsem nebyla tak vystrašená
Zuzka Čtvrtečková, 16. 11. 2015, 22.25
Poprvé to bylo dobré, s miminkem jsme pořád spali. Po šestinedělí se začal projevovat a začalo to být náročné.
Tak v prvním šestinedělí jako vesměs všechny maminky...psychicky narocně..zjištuješ co a jak pořád miminko sledujes, bojíš se o něj...a druhé už bych řekla že je takové klidnější..ja mam tedy rozestup u detí pet let..takze prvni už byla "samostatná" ale stejne mas pořád strach vše hlídaš ale už s takovým klidem:)
Tereza Janoušková, 24. 8. 2015, 14.31
nebyla jsem vyplasena u prvniho v sestinedeli, a ani u druhyho.. vsae ok, druhy ditko hodnejsi nez prvni