Kojení
Vložil(a): Mildret,23. 1. 2018 17.15
Ahoj holky . Tak se musím pochlubit že je to dnes 14 dní co se nám narodil chlapeček . Ta horší zpráva je že od porodu beru antibiotika a proto mám málo mlíka . Máte nějakou radu , nebo osvědčený přípravek na podporu tvorby mléka.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
slavuska, 24. 1. 2018, 20.20
co nejčastějc kojit, hodně se věnovat miminko, případně i odsávat, to mi zpočátku pomohlo
Fuga, 24. 1. 2018, 16.24
nestresovat se, já vím, lehko se to řekne, ale na mě zabíraly kojící čaje a teplo
Žofinka, 24. 1. 2018, 16.19
často přikládat a třeba zkusit i kontaktovat laktační poradkyni, mně na začátku pomohla s tím, že jsem malou špatně přikládala, tak mě opravila
marqueta, 24. 1. 2018, 21.12
No tak to byly nějaký pindy, to jinak na to snad nemůžu nic říct. Laktační poradkyně by snad měly podporovat.
Magdalena Dziewiecka, 25. 1. 2018, 1.14
Zkuste opravdovou certifikovanou laktační poradkyni, ne samozvané sestry v nemocnici, ty si často vymýšlejí úplné hlouposti. Koukněte na stránky laktační ligy, tam je najdete rozdělené podle krajů.
hodně pít a homeopatika ricinus 5CH... https://svethomeopatie.cz/hledam_homeopatika.php?p=ricinus+communis&lg=1
ivka.ajda, 24. 1. 2018, 15.11
Mně ze začátku pomohlo po kojení ještě odsávat. Myslím si, že malá se ze začátku špatně přisávala, vysála málo a tudíž se pak málo tvořilo. Na rozkojení se myslím docela dobrý systém. Dělala jsem to tak pár dní a teď je vše ok (při prvním dítku mi byly doporučeny homeopatika ricinus communis, ale nijak to nepomohlo).