Domškoláci
Vložil(a): snany,28. 11. 2020 10.54
Najdou se mezi námi rodiny ( i jednotlivci) jenž vzdělávací své děti doma? U aktivních členů vím, že ne, ale třeba jsou zde sledující, kteří ještě neměli příležitost nic napsat, komentovat. Budu ráda i za soukromou zprávu :-) ;-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Já obdivuji každého kdo na to má. Nejen vzděláním a znalostmi, ale i trpělivostí. Já jsem ráda že dcera zítra jde do školy. Paní učitelka ji furt chválí, jak je šikovná, rychlá, vše hned vypracuje. A mě doma odmlouvá, smlouvá, nafukuje se, brečí... Posledně měla za úkol napsat do prvouky asi 3 řádky a namalovat obrázek, no scéna na půl dne, 2 hodiny (!!!) řvala zavřená ve skříni ?? Takže já bych to dobrovolně nechtěla. Chápu, že je to dítě od dítěte, a někde to jít může.
Katka, 29. 11. 2020, 17.48
Jj tak u nás málem dopadla i alternativní komunitní škola, ale nad 5 tis měsíčně jsme váhali, protože za celou zš bychom dali majlant. To radši zaplatím za sš nebo vysokou.
Katka, 28. 11. 2020, 14.05
No já už se naopak těším na 30.11. ať se se synem zase dohaduje paní učitelka. Na ty jeho argumenty, k čemu mi bude vetny rozbor nebo Premyslovci na to já nemám odpověď. K ničemu zlato, ale pro jistotu se to nauč ?