už smíchy nemůžu :-D
Vložil(a): Leňulka, 19. 12. 2017 9.28
Psala jsem vám tu několikrát jak mám praštěnou ségru ale jak úplně blbou na to jsem přišla až teď :-D jnj ono 11let se válet doma na prdeli s dětma udělá asi své :-D tak prvně mě veřejně na fb napíše, že prý nepeču cukroví ale objednávám, se tomu jen směju, všichni ví, že peču každý rok, kdežto ona každý rok objednává :-) a teď teda se stal zázrak a ještě k objednanýmu si něco upekla. A teď mi píše, že hážu machry a že to zná a že z jednoho druhu těsta udělám 10 druhů cukroví :-D :-D tak já už si fakt krupla smíchy :-D takže ženský příští rok žádné stresy a z lineckého udělat i rohlíčky a lautr všechno, jasný? :-D :-D
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
ivka.ajda, 18. 1. 2018, 15.04
Tak to je konec
louskacek2, 21. 12. 2017, 8.24
Cukroví cukroví cukroví slyším ze všech stran . Hlavně ze pak všichni nadavaj jak pribrali . My dělali jen perničky a jedno linecky nám to stačí . Nekdy nedelam ani to pac babicky nam stejne dají ještě od nich a je to pak škoda vyhazovat. Sestra má tendenci te trumfovat myslím ze mezi sourozenci celkem normální vec . Nekdy je pravda z každé strany jiná no
louskacek2, 21. 12. 2017, 11.27
No každá mate svůj život odlišný no . Ja si taky valela prdel ve skole tak tohle mi naštěstí nikdo nevycetl
No jasně...loni jsem měla 21 druhů a manžel mi řekl, že když je to linecké, je to jeden druh a ne třeba pět - ale když dělám košíčky, slepované, sušenkové, oříšky, řezy a se vším mám hromadu práce....No letos to nedávám, mám 9 a peču na to Měli jsme do toho fakt hodně akcí - koncerty. akce v ZOO, narozky dcerky, adventní trhy...už mi ruce sahají až k patám
Žofinka, 20. 12. 2017, 19.04
tak jestli se tomu ještě smějete, tak je to dobré .-))
szendrejka, 20. 12. 2017, 11.12
Chápu, že to musí štvát, ale vlastní rodinu si hold nevybíráme ? asi bych se naučila to přehlížet. Nebo mi pomáhá nastavit takovým lidem zrcadlo (ať se ty jejich “blbé řeči i chování” odrazí zase zpět na ně) ? Taky to nemáme úplně jednoduché v rodině, ale ideální je si počkat, BOŽÍ MLÝNY MELOU ? mám to už x krát vyzkoušené ? Lidé nejsou slepí, chce to jen čas ? Tak vám i vaší rodině přeju klidné vánoce ?
BonnieParker, 20. 12. 2017, 9.59
Já jsem letos málem měla z lineckého jen rohlíčky Použila jsem špaldovou mouku a nenapadlo mě, že musím dát víc tuku, takže po uležení těsto nešlo vyválet a jediné, co drželo pohromadě tak kuličky a rohlíčky. Naštěstí pomohlo přidat máslo dodatečně, takže linecké je zachráněné a už čeká, až ho namažu marmeládou
dadinkamaminka, 20. 12. 2017, 8.49
Vzdyt o nic nejde. Kazdej je nejakej, neresila bych to Asi ji to bavi, kdyz vidi, ze vas tim vytaci. Treba ji to prejde, kdyz to prestanete resit