Druhe dite,jak tl vidite?
Vložil(a): Sooňaa,19. 10. 2016 20.31
Maminky,v jakem.odstupu mate nebo planujete od sebe sourozence? Mate je chvilku od sebe nebo az kdyz muze starsi I pomahat a hlidat?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Marusk, 28. 9. 2017, 23.52
Přijde mi to fajn 2-3 roky od sebe. Ale brala bych v úvahu věk maminky a i to, že to taky může nějakou dobu trvat, tak bych nečekala tak dlouho, aby to "přesně" vycházelo. To si člověk často nenaplánuje...
Mygara, 11. 8. 2017, 11.29
já mám děti o 7 let a je to docela dost, chtěla jsem dříve, ale ze zdravotních důvodů to něšlo
baru86, 20. 5. 2017, 13.34
Radši bych menší rozdíl mezi dětmi, ale kdo ví..vycházím z vlastní zkušenosti s bratrem o 2 a čtvrt roku mladším, se kterým jsme si skoro nehráli. Ale mají v tom velkou roli i rodiče - u mne máma, furt jsem byla na všechno ta "velká" a on ten "malý".
sestricka1989, 12. 3. 2017, 14.06
ja třeba planuji odstup cca 2-3roky aby si vyhraly
Já chtěla aby byl rozestup a jsem ráda, i když je větší, než jsem chtěla. Sice je holce o sedm let víc, ale pohlídá, pohra je si,..... Vím, že na ní není 100% spoleh, ale zodpovědnější než někteří dospělý. Já si v klidu dám prádlo do pračky, dojdu přiložit do kamen, nakrmit zvířata,.......
Aliisha, 12. 12. 2016, 22.22
Já rozhodně druhé ne. Zatím jsem přesvědčená o tom, že chci jedináčka. Třeba časem změním názor. Obdivuji ty, které mají děti blízko po sobě. Musí to být strašně náročné.
Fuga, 14. 11. 2016, 9.31
máme 2 kluky po 4 letech a za mě dobré, ale záleží na povaze dětí podle mě