Jak sundat tričko?
Vložil(a): Jarka mmm,5. 12. 2016 11.40
Maminky prosím o radu :D. Dnes jsem se po delší době rozhodla,že zase budu učit dcerku svlékat tričko :). Ale nevim,jaký způsob je pro ně nejjednodušší :D. Nemá moc trpělivost a brzo se začne vztekat...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
milujici.teticka36, 31. 8. 2022, 9.58
Jo, taky to u nás dopadlo tak, že prostě převlékají naruby a když na to přijde, tak já jim ukážu, jak to po sobě otočit. Ale já jsem teď nakupovala přes velkoobchod oblečení https://www.xfer.cz/sluzby a tam jsou ta trička nějaká volnější, takže jim to jde o poznání lépe. Hodně teda podle mě záleží na střihu, alespoň co jsem tak pochopila. Ale kdo ví?
Mygara, 11. 4. 2017, 11.49
u nás prošlo nakonec to, že to sundavají, ale naruby, zkrátka to ze sebe jen od spoda přetáhne
katchenka_7778, 6. 12. 2016, 0.21
Já mám teprve ročního syna, takže ho zatím nic takového neučím , ale myslím, že ani nebudu. Snažím se už teď, aby ho nutné povinnosti bavily - na přebalování máme písničku, na oblékání jinou, na natahování /stahování ponožek a kalhot srandovní zvuky, na papání posledních lžiček, na čůrání a kakání jiné zvuky... a on nějak sám od úplného miminka pomáhá a báječně se zapojuje. Tak hádám, že až bude čas, začne to prostě dělat sám. Jo, a taky všechno, co lze, dělá se mnou, tak spoléhám na přirozený příklad ;-)
Lenča Pešková, 5. 12. 2016, 22.07
Ty jo, to se učí? Já myslela že to přijde nějak samo
Lusesita25, 5. 12. 2016, 19.37
Co takhle vyndat ruce a pak pretahnout.