Dítě a rev
Vložil(a): Zlata1,10. 1. 2017 20.08
Nevím jak jinde, ale u nás je teď období řevu, když se mu něco nelíbí tak se začne hodně vztekat a pak řvát. Bohužel ten řev je silnější a silnější. Táňa to že sebe víc a víc, že je to slyšet po celém baráku. Někdy si říkám, že je to hrozně, že to musí slyšet snad všichni v baráku přitom mu nic nedělám. Někdy dostane takový záchvat, že ho musím zavřít v pokoji aby se uklidnil. Bohužel někdy to trvá dlouho.. někdy ani nevím proč najednou řve......Nevím si rady ...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 6. 12. 2017, 15.35
vyroste z toho a ono nejvíc zabírá, přestat si všímat
Mygara, 5. 4. 2017, 13.48
pokud to nepřestává hodně dlouho, tak leda studená voda
petrao, 11. 1. 2017, 15.55
A co pod studenou vodu? To údajně delala mamka mě a pomáhalo to
petrao, 11. 1. 2017, 16.42
Stará škola
Katka, 11. 1. 2017, 14.24
A je je staré dítě? Ještě se s ním nedá mluvit nebo odhadnout, co ho naštvalo? Někdy stačí mít jen pro dítě pochopení a ono se samo zklidní. Bohužel některé děti jak se dostanou do ráže, tak by probral jen výstřel z pistole.
26 m. Umím se do ní vžít, nedělá mi to většinou problém, ani pak vysvětlovat a pochopí so. Někdy se ale právě dostane do ráže a moc nevím jak reagovat právě v těchto situacích, kdy jí je pak evidentně jedno, jestli mě to bolí nebo ne. Asi bude nejlepší, když před ní prostě zdrhnu a až se uklidní, tak jí to vysvětlím...
L.janicka.l, 11. 1. 2017, 9.24
Vydrzte ono ho to prestane bavit
Fuga, 11. 1. 2017, 8.43
u nás někdy záchvat taky, klidně na 1 hodinu. Vysvětlvání nebo povídání o tom nepomáhá, takže dělám to, co vy. Nevšímám si a přejde ho to.
Katka, 11. 1. 2017, 14.25
Hodinový záchvat? To už je trochu autismus, ne?