Domácí máslo
Vložil(a): snany,26. 7. 2017 18.38
Vyrábíte doma máslo? Co k tomu používáte (nádobí) ? Vyplatí se to cenově? Chutná vám i dětem?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Marusk, 12. 10. 2017, 16.27
Přijde mi, že to moc nestojí za tu námahu Cenově se to možná vyplatí jen když koupíte ty ingredience v akci. ale nezkoušela jsem.
louskacek2, 1. 9. 2017, 22.52
kdyz se vychyta smetana v akci tak se dle me vyplati chutove hned uslehane je uplne nekde jinde. Deti se jen oblizovali:-). Maly dal cely rohlik a jeste se dozadoval.
baru86, 8. 8. 2017, 18.50
Téda, je pravda, že ceny v obchodě mě k tomu možná navedou
louskacek2, 1. 9. 2017, 22.48
Taky jsem dnes vyzkousela. Nejhorsi cast je vymyvani toho podmasli pod vodou:-). Maslo je z toho teda vynikajici lepsi nez ztvrdle. Meli jsme doma cerstve rohliky a hned jsme ho komplet snedli . Takze ani nevim jak to je kdyz pak ztuhne v lednici a jak dlouho co se trvanlivosti tyce vydrzi
louskacek2, 2. 9. 2017, 9.28
No detem fakt chutnalo více podle chuti . Klasické by takhle nejedli.
Janako, 27. 7. 2017, 18.18
Zatím ne, ale už jsem o tom slyšela.
martinazab, 27. 7. 2017, 18.12
Vysoku uzku nadobu a mixer. Vymixujem smotanu 33% asi 10 minut. Potom uz iba odlejem srvatku a z hmoty vznikne maslo
Mygara, 27. 7. 2017, 16.39
já jsem níkdy nezkoušela, a to vyrábím kde co .-)