Co vařit
Vložil(a):mrkew,19. 1. 2016 9.18
??? Mamky co vaříte a jak skladujete příkrmy pro půlroční mimco?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 15. 1. 2018, 11.54
vařila jsem zeleninu na 2 dny a maso z mrazáku nebo od nás z oběda
mrkew, 30. 11. 2016, 14.50
To je nostalgie teď už je tě naší koze skoro rok a půl
k.o.r.i.n.e.k, 6. 12. 2016, 18.23
Letí to jak blázen škoda
Fuga, 30. 11. 2016, 10.29
vařím zeleninu na 2 dny a maso mu vytáhnu kostičku z mrazáku
k.o.r.i.n.e.k, 6. 12. 2016, 18.23
Tak jsem to dělala také, bylo to pohodlné
maminka a miminko, 5. 4. 2016, 22.22
já pro svoje roční dítě když ji bylo půl roku dávala jsem mrkev brambor dýni a jiné. Nejvíc ji chutnala mrkev pak dýně a pak to ostatní hezký zbytek večera
Vařím vše možné, mrkev, dýně, batáty, brambory, červená řepa a jiné. Skladuju v přepravkách (doporučuju ale koupit přepravky určené k uchovávání ovoce a zeleniny jako je třeba tohle: http://www.obalove-materialy.cz/bedna-na-ovoce-a-zeleninu-600-400-220-mm , které mají díry a díky tomu může ovoce i zelenina dýchat, jinak by brzy začaly hnít a kazit se) v tmavém sklepě. Zeleninu, kterou je možné mrazit, tak bu´d rozvařím do příkrmů a zamrazím nebo blanšírováním jakoby zakonzervuju a mrazím vcelku. Ale třeba batáty nebo brambory se mrazit nesmí, takže jedině přepravka a sklep nebo chladný špajz.
louskacek2, 31. 1. 2016, 8.25
Ja tez vzdy varila maximálně na dvě davky . Do mrazáku jsem nedávala. Když už jsem nevedela co inspirovala jsem se z hotových skleniček co se prodávají. Ty co jsem běžne nevarila jsem kupovala aby ochutnala.
Zuzka Čtvrtečková, 20. 1. 2016, 18.22
Vařili jsme brambor a mrkev, postupně přidávali další. Skladovala jsem v kumbálku a to jak ty domácí, tak i ty kupované. Pokud nebyl příkrm zavařený, tak jsme mrazila.
Kamila Pecharová, 19. 1. 2016, 22.44
Od půl roku jsme začínali s mrkví, bramborem a rýží, postupně brokolice, květák, dýně, fenykl apod. Syn ale příkrmy moc nechtěl, takže jsme to zkoušeli dva měsíce. Vetšinou na dva dny to samé (na to množství se mi nechtělo denně špinit nádobí a že ho je - hrnec, mixér, sítko nebo struhadlo atd.) nebo jsme zkoušeli i kupované skleničky.. Ze začátku jsem nic nemrazila. Později jsem si zamražovala vývar s masem do výrobníku na led.