Příkrmy
Vložil(a): Hela, 16. 11. 2021 21.49
Dobrý večer maminky, jak to máte s příkrmem pro prcky? Vaříte nebo kupujete?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
A řešíte nějak kojeneckou vodu? Já jsem kupovala i na vaření příkrmů, ale teď jsem četla jak ta balená voda může být nekvalitní, když se špatně skladuje a to nikdy nevíte, prý v kontrolách v obchodech často vůbec nedodržují co mají. Tak přemýšlím nad filtrem na vodu domů, takovým tím průtokovým ke kohoutku, nemáte někdo?
My průtokový filtr máme už dlouho a nemůžu si to teda vynachválit. Máme právě takový co filtruje na kvalitu kojenecké vody a je to super, že to nemusím vůbec řešit. Navíc to ani nevychází, draho. Kdybych kupovala pořád vodu balenou tak se vyjde určitě dráž a navíc všechny ty lahve...
Když jsem začala přikromovat kašemi, tak jsem zařadila i rýžové kaše s colostrem, protože jsem chtěla malýmu dodávat pořád benefity mateřského mléka, když už nekojím. To se mi osvědčilo, je pravda, že chutnají jinak, než běžné kaše, ale malýmu to nijak nevadilo, netrpěl mi ani na trávící potíže ani žádný problémy s imunitou.
Jako chutná jinak, než když uděláš běžnou kaši s běžným mlékem, je výraznější, ale ne zase tolik, to dítě to dle mého moc nerozezná. Kupovala jsem colvia rýžovou mléčnou s jablkem. Natural jsem nezkoušela, nedochucovala ničím jiným, ale pokud ti dítě toleruje med, klidně bych přidala med.