Vaření v kojenecké vodě
Vložil(a): vaniilla,18. 9. 2017 17.51
Mám takový dotaz. Doktorka nám řekla, že máme na vaření používat pro malou kojeneckou vodu. Chápu, že je to potřeba u vody, kterou pak použiju do jídla. Ale myslíte, že je to potřeba, i když vařím třeba těstoviny a pak tu vodu vyliju?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
sarkanova3333, 26. 5. 2024, 20.56
Ahoj maminky, převařuji vodu kvůli malé, má i citlivější pokožku, takže sháním filtr na vodu, ale dívala jsem se na různé konvice, filtry apod. Jaké máte zkušenosti s filtry od firmy Dionela, pokud jste vyzkoušeli?
Jak už jsem tu psala, nejde o převařování, tím se odstraní jen ionty vápníku a hořčíku, které ničemu nevadí. Ale dusičnany a dusitany, které jsou špatné a kvůli kterým se používá kojenecká voda, zůstanou i po převaření. Ale pokud máte v kohoutku vodu dobrou, tak to není problém. My bohužel kojeneckou v kohoutku nemáme.
Kevin, 24. 9. 2017, 22.40
Myslim ze ne
baru86, 21. 9. 2017, 21.08
Já kojenecké vodě nevěřím, když jdu kolem obchodu u nás a vidím, jak v létě se tam láhve pečou na sluníčku v tom plastu, nevěřím, že je lepší kojenecká voda než ta z kohoutku.
Mygara, 21. 9. 2017, 20.17
já vařila vše v kohoutkové, má mít parametry kojenecké, alespoň ta u nás, tak jsem to neřešila