Kočárek a autosedačka

zobrazeno 1252×

Vložil(a): Bibiana, 9. 8. 2020 22.33

Dobrý večer, s jakou značkou kočárků a autosedaček pro novorozené miminko máte dobrou zkušenost? Co by jste mi doporučili?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Pavla T., 30. 8. 2020, 22.45

Autosedačky máme Besafe a Joie. Naprostá spokojenost, orientovala jsem se podle testu ADAC. Kočárek jedině s velkými koly! Naš první byl Taco Acoustic, byl perfektní projel všechny terény a krásně houpal, pro třetí dceru jsme koupili sportovní XLander XRun. Ten je boži, bereme ho na hory a zdolal neskutečné terény!

Lela, 17. 8. 2020, 21.14

pro mě je ověřená značka cybex, mám autosedačku a teď jsem pořídila i sportovní kočárek, je to kvalitní značka, autosedačka bezpečná

Nikoll, 17. 8. 2020, 9.41

Vajíčko jsem měla Maxi Cosi, bezpečné na isofix, aby se jen nacvaklo, k tomu adaptér na kočárek, takže jsem nemusela tahat korbu. Kočárek Hartan a za mě super, mám ho schovaný kdyby náhodou, vypadá pořád jak nový

Saraá, 12. 8. 2020, 22.40

Dobrý večer, já jsem pořizovala kočárek i autosedačku značky Cybex a jsem moc spokojená. Značka je kvalitní a já bych neměnila. Vše mám z Dětského růžku.

Bibiana, 16. 8. 2020, 21.09

Zdravím, vložila by jste mi sem přesný odkaz prosím. Jakou přesně sedačku a kočárek máte?

Janna, 12. 8. 2020, 12.34

Vajicko je celkem jedno jake - vsechny jsou ok. A kocarek bych dnes uz koupila z druhe ruky nejaky kvalitni, treba nemecky. Mela jsem novy z kamenne prodejny, ale polsky a uz bych do nej v zivote nesla (Milu Kids).

Pavla T., 30. 8. 2020, 22.49

To nemáte pravdu, že jsou všechny vaničky stejné. Já měla ke kočárku Taco vajíčko a bylo nic moc, kamarádky cybex bylo o hodně hlubší a vypolstrovanějši... Kvalita úplně někde jinde

Teryk92, 11. 8. 2020, 7.52

Sedačku do auta jsme měli maxi cosi. Jak už se tu psalo, dá se přidělat i na kočárek. Kočárek Niordi fjordy. Je pro prcka prostorný a pro nás dostatečně vysoký.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 10. 8. 2020, 16.41

Já měla maxi cosi autosedačka je bezpečná a dá se dát do konstrukce kočárku což je fajn když je narychlo potřeba tak se nemusí tahat celý kočár

V007A, 10. 8. 2020, 11.18

My máme Junama Impulse. Trojkombinaci. A pak jsme měli sedačku Romer.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů