Maminky co vše připravit před narozením dítěte???
Vložil(a): sestricka1989,6. 6. 2018 12.45
Maminky poraďte co vše připravit a zařídit před narozením dítěte děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Alenacap45, 1. 12. 2021, 0.30
Všechno možný jsem nakoupila na postylky-vybaveni.cz:-)
Seznamů je opravdu spousta např. http://maminky.eu/kojenci/co-vse-poridit-pro-miminko-aneb-vybavicka-od-a-do-z/. Ale myslím, že některé věci není potřeba mít nachystané už před narozením, např. nosítko nebo šátek na nošení, ohřívačku lahví apod.
Mygara, 9. 6. 2018, 20.40
no rad je tady až až
Furciferka, 8. 6. 2018, 1.31
Ještě bych možná dodala, že je dobré mít pohotovostně připravený dudlík. Je pravda, že ne každé dítě ho vyžaduje a ne každá maminka ho chce používat. Já třeba měla v plánu dudlík nepoužívat, ale jak jsem pak za něj byla ráda, když jsem prvních pár dnů ještě neměla dost mléka a malý řval a chtěl mít něco v pusince.
patricia077, 8. 6. 2018, 8.12
Hele oni jo nedoporučuji ale dcera rvals tak že ji ho sami soupli já ho neměla že ho používat nebudu a..
Kamila Pecharová, 8. 6. 2018, 9.16
Jo, dudlík já měla při druhém synovi v porodnici a nacpala jsem mu ho tam hned první den ať si každý myslí co chce.. Nehledě na to, že první syn byl narozený předčasně a v inkubátoru mu dudlík začaly dávat sami sestřičky taky asi týden po narození.. Aniž by se mě zeptaly..
Petra Schoberová, 11. 6. 2018, 9.23
Já pro malého taky nechtěla dudlík ale po narození ležel na neonatologii a tam. Ho měla všechna miminka.. Tak byl naučeny ještě dřív než sem se k. Němu dostala. Já..
Lenourecek, 7. 6. 2018, 23.40
Neprojížděla jsem komentáře, ale určitě zajít na matriku a zajistit si dětského lékaře. Výbavička vám stačí základ - postýlka, pokud nechcete koupat ve vaně, tak vanička, místo k přebalování, očárek a autosedačka, pokud máte auto, pleny a trocha oblečení... Potom uvidíte, co bude potřeba