Celozrnné, rýžové či kukuřičné chlebíčky
Vložil(a): editak, 1. 2. 2018 18.15
Maminky, co si myslíte o těchto pufovaných chlebíčcích (tzv. polystyren)- celozrnných, kukuřičných, rýžových, v sladkých verzích polomáčených čokoládových, jogurtových.... Má to lepší výživovou hodnotu nebo je to jen zaplácnutí jako pečivem z bílé mouky? Máte rádi? Používáte je v kuchyni? Díky za názory
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Blankasiro, 2. 2. 2018, 20.48
Kupuji z DM jogurtové, ale spíše jako rychlou svačinku namísto loupáku či koláčku. Jídelníček bych si na tom asi nezakládala
Mygara, 2. 2. 2018, 16.43
mám to ráda, ale také to beru jako pochutinu
Eliška Kozlova, 2. 2. 2018, 13.02
Mám ráda polomacene v jorurtove poleve, ale jen jako mls, zdravé to zrovna není, ale lepší než koblihy
"Křehké chlebíčky a další extrudáty vymyslel průmysl jako nabídku pro lidi, kteří drží diety nebo mají fobii z tuků. Prodejny je přebraly, protože dietní produkty jsou některými experty chybně propagovány jako zdravé. Ve skutečnosti neprospívají vůbec nikomu a jednoznačně je nedoporučuji."