Detox
Vložil(a):NiFee,6. 2. 2018 13.10
Ahojte, Ako detoxikujete svoje telo? ovocie? zelenina? prášky? čaje? Chcela by som detoxikovať telo cítim, že to potrebujem :) . Poznáte zmes chlorelli a spirulina? Čo na to vravíte? prípadne čo mi doporučíte? :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
MichaelaKra, 8. 10. 2018, 16.21
Ahoj, já jsem zkusila na jaře tento detox https://receptyprokazdeho.cz/clanky/jarni-detoxikace-8-dulezitych-rad-ktere-ocisti-vase-telo Mohu doporučit, pokud máte pěvnou vůli
WeruskaSK, 3. 9. 2018, 16.31
akurat skusam chlorellu, mam pocit ze mi brucho splaslo, ale este je mozno skoro hovorit
viktorie12, 20. 2. 2018, 22.23
Já měla také problémy s kilama na víc po porodu.Nemohla jsem se toho zbavit až mi kamarádka doporučila vyhledat pomoc na www.svet-zdravi.cz .Naučili mě tady správně jíst a kila šla krásně dolů.
NiFee, 19. 2. 2018, 8.56
ja som pri prvej nabrala 23 kil...ked som prišla z porodnice bolo dole iba 13...chudnut som zacala až po polroku aj to tak, že som si zaplatila osobneho trenera aby mi ukazal cviky a potom som otehotnela zasa takže nešlo všetko dole. Pri druhom som pribrala cez 10 kg z porodnice som prisla a -5 iba dole? to som v porodnici z tej hnusnej stravy pribrala?!! ( 3,2 dieta +plodova voda+placenta+ mlieko+ odvodnenie....) no a teraz sa snažim chudnuť cvicenim doma ked bude mat malý polroka necham ho s tatom a zasa pojdem do fitka. domáce cvičenie mi nejako nejde
Žofinka, 8. 2. 2018, 10.46
nic speciálního si nekupuji, spíše se snažím ovoce a zeleninu a doplnit pohyb a pití
NiFee, 7. 2. 2018, 21.13
Ako jeden den jest iba ovocie alebo k normálnemu jedlu ovocie alebo ako?
NiFee, 8. 2. 2018, 8.24
Rozmýšlam nad touto formou detoxu . Jeden den iba ovocie. To by som mohla zvládnuť .