Hubnutí rychle a zdravě
Vložil(a): Wenddy, 2. 9. 2019 20.17
Ahoj maminky, slyšela sem že při proteinové dietě se hubne snad už po prvním dni na dietě ,neni to nějak zdraví nebezpečný?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Soniiiciii, 26. 5. 2021, 19.17
Ahoj, já mouku nepoužívám dlouho. Místo ní zahušťuju hraškou. Má v sobě velký obsah vlákniny, je to zdravá alternativa na zahuštění pokrmů. Vyrábí se z loupaného hrachu, takže nenadýmá. Tak zkus tento produkt místo mouky.
Nevím,a le pokud chceš fakt zhubnout, tak pravdu nejez min 4 hod před spaním. Prostě si to takhle musíš naplánovat. To mě pomoho na 100%, kila šla dolů rychle a to sjem si denně dopřála i sladkost nebo milovaný pribiňák a váha stejně šla dolů. Ano, mám dost pohybu,a le tímto nejedením řed sapním se mi to hubnutí urychlil snad o 70%!!!! A navíc je to i zdravé nejíst před spaním
Ahoj, proteinová dieta je založena na tom že jíš jídla s vysokým obsahem proteinu . V těle snižuješ pouze příjem sacharidu a tuku, ten prvotní ubytek je hlavně díky tomu že se tělo odvodní. A po nějakých 3 dnech dochází k ubytku podkožního tuku. Já díky diete prodietix.cz zhubnula 10 kilo za 3 týdny a stale si to držim.
L.janicka.l, 5. 9. 2019, 19.56
Vsechny diety jsou na houby