Zdravá snídaně
Vložil(a): Teryk92,29. 1. 2020 20.28
Co snídáte? Ideálně aby to bylo zdravé. Kaše už mi lezou i ušima :-D. Včera jsem upekla ,,zdravou" bábovku ale nedá se to jíst :-D.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
kateline222, 26. 5. 2021, 15.54
Ahoj Já se v jídle zásadně neomezuji.. Tedy jím všechno a je mi jedno, jestli je to klasifikované jako "zdravé" či nikoliv Jediné, na co si dávám pozor, je pitný režim. Snažím se ho dodržet během celého dne, ale ne vždy se mi to podaří. Jinak obyčejně ke snídani mívám některý z čajů Kusmi - objednáváme převážně z této stránky - https://www.penepex.cz/kategorie/caj/kusmi-tea/ - a rohlík, nebo chleba s máslem a sýrem/salámem
Chutne_a_Fit, 4. 1. 2021, 21.37
Ahoj. Tvarohové lievance bez múky a cukru z môjho blogu a k tomu moja domáca avokádová nutella. Veľká mňamka. ♥
Fuga, 29. 2. 2020, 12.09
Bohužel nijak zdravě, pečenou domácí buchtu, alespoň vím, co v ní je:-)
dadinkamaminka, 1. 2. 2020, 22.40
Snídám co je po ruce, taky tloustnu jako blázen ? Ale když mám chuť na zdravou snídani, dělávám si domácí ovesnou kaši s ovocem z mrazáku, přidám skořici, ořechy, sušený ovoce nekdy taky místo mraženýho, je to dobry i s polotucnym tvarohem a medem. Nebo lívance z banánu. Rozmackat banán, přidat vajíčko a trochu vloček namletych a osmazit na másle, na to tvaroh, med ořechy, ovoce... Lívance jdou i s cottage, nebo mug cake, na netu je dost receptů...
L.janicka.l, 1. 2. 2020, 22.51
Hmmm, bananove livanecky uz jsem dlouho nemela, z toho cottage musim vyzkouset
L.janicka.l, 2. 2. 2020, 22.44
Ja zas mrkvovou pomazanku, a malej nam nam maminko
L.janicka.l, 31. 1. 2020, 20.33
Pomazanky treba drozdovou, tvarohovou, vajicka a posledni dobou si prcek neco poruci a nakonec to musim dojist ja, no prece to nevyhodim
L.janicka.l, 1. 2. 2020, 22.48
To jo, jenze kdyz si do toho treba jen jednou kousne nebo jen koukne fakt je to skoda
L.janicka.l, 2. 2. 2020, 22.44
Ty knedlicky miluji