Nedaří se mi otěhotnět

zobrazeno 797×

Vložil(a): AndulaK, 6. 5. 2023 13.28

Zdravím všechny, napíšete prosím po jak dlouhé době, když se mi nedaří otěhotnět se mám obrátit na odborníky?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Jaja88, 14. 9. 2023, 12.36

My jsme takto podstupovali vyšetření a nakonec i umělko cca po 2,5 letech na klinice Stellart. Brali jsem to hodně uvolněně, ale když to nešlo už tak dlouho, tak jsme si řekli že je v něčem asi problém. Bohužel se zjistilo, že jsem neplodná, takže jsem se panem doktorem domluvily na umělém oplodnění s tím, že jsme tedy měli navíc i genetiku v průběhu těhotenství, abychom věděli zda bude vše v pořádku.

Sylvi18, 19. 9. 2023, 15.17

Ty brďo, to je teda hrozný. A povedlo se Vám to teda nakonec i přes to umělé? Muselo to být náročné...jak se přišlo na to že jste neplodná? Nebo jako nenapadlo Vás to třeba i dřív?

Endulina22, 8. 5. 2023, 22.24

Já určitě doporučím obrátit se na odborníky. Mojí švagrové se taky dlouho nedařilo, pak šla na doporučení na kliniku IVF Zlín a tam jí pomohli - teď mají s bráchou 2 letého prcka.

AndulaK, 10. 5. 2023, 22.39

Moc děkuji za komentář Dívala jsem se na recenze a mají je fakt dobré, takže je určitě s manželem na ně obrátíme. Ještě mi prosím napište, jestli je potřeba nějaké doporučení.

Endulina22, 14. 5. 2023, 10.18

Doporučení nepotřebujete, stačí si domluvit konzultaci, oni si Vám vyšetří a pak navrhnou řešení. Navíc pokud by se Vám otěhotnět po IVF napoprvé nepodařilo, tak pokud u nich podstoupíte IVF podruhé, zdarma nabídnou speciální médium EmbryoGlue díky kterému se šance na otěhotnění výrazně zvyšuje. Tady najdete víc informací www.ivf-zlin.cz

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů