Nedaří se mi otěhotnět
Vložil(a): Epilinka12,13. 6. 2023 22.14
Dobrý večer, napíšete prosím - po jak dlouhé době, co se mi nedaří otěhotnět je dobré kontaktovat nějakého odborníka? A kam se obrátit?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Doba je hodně individuální. Záleží na tom v jak psychické pohodě jste. To otěhotnění také moc nepomáhá. My jsme to začali řešit nějak více asi po roce. Prodělala jsem asi 3 potraty a pak jsem si řekla, že bych to už nechala na odborníkovi. Do dnes jsme rádi, že jsem to udělali, máme zdravou holčičku a jsme moc šťastní.
Ano podstoupila jsem metodu IVF a nechala jsem si udělat i genetiku, chtěla jsem aby bylo vše v pořádku. Byla jsem na této klinice https://www.stellart-clinic.cz/ a za mě mohu vřele doporučit. Vše řádně vysvětlené, pracují tam skuteční profesionálové. Neměla jsem potom ani strach. Vše proběhlo dle plánu pana doktora a naprosto bez komplikací.
Epilinka12, 20. 6. 2023, 19.00
Děkuji za komentář - napíšete kde konkrétně Vám pomohli, myslím na jaké klinice?
Epilinka12, 24. 6. 2023, 23.14
Moc děkuji za detailní informace - hned v pondělí kliniku IVF Zlín kontaktuju a domluvím si konzultaci. A věrnostní program určitě využiju, kdyby to bylo potřeba - určitě je dobré o tom vědět.